ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Γουέστ Μπρόμιτς- Μπέρνλι

Τσάμπιονσιπ: Γουέστ Μπρόμιτς- Μπέρνλι
Spread the love

Στο Hawthorns η φορμαρισμένη Γουέστ Μπρόμιτς υποδέχεται την Μπέρνλι με στόχο να πετύχει την 2η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα αφού στα εφτά πρώτα της παιχνίδια αριθμεί 5 ισοπαλίες με αποτέλεσμα να βρίσκεται μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι Baggies απέσπασαν 1-1 την περασμένη αγωνιστική από την Γουίγκαν και αυτή ήταν η 3η ισοπαλία τους στο πρόσφατο “καρέ” των αγώνων τους στην μεγάλη κατηγορία που ναι μεν είναι αήττητοι αλλά ταυτόχρονα τους κρατάει και χαμηλά στον σχετικό πίνακα.

Κάτι που προβληματίζει τον Στιβ Μπρους δικαιολογημένα είναι η ομάδα του έχει δεχτεί πρώτη γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της ,κάτι που φανερώνει έλλειψη συγκέντρωσης, ενώ στην επίθεση είναι ξεκάθαρη η απουσία ενός γκολτζή αφού σε κάθε ματς σπαταλάει πολλές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Οι Clarets είναι επίσης ένα από τα πιο “βαριά” ονόματα στην κατηγορία , αφού μέχρι και πέρσι αγωνιζόντουσαν στα σαλόνια της Premier League, έχουν πραγματοποιήσει ένα δυνατό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα και δεν είναι τυχαίο πως με το “καλημέρα” είναι στις θέσεις ανόδου στην βαθμολογία.

Η ομάδα του Βιντσέντ Κομπανί είναι αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχοντας μάλιστα κερδίσει στα τελευταία δυο την Γουίγκαν με 5-1 εκτός έδρας και την Μίλγουολ με 2-0 εντός.

Ο 36χρονος Βέλγος τεχνικός σίγουρα έμεινε ευχαριστημένος από το μηδέν παθητικό κόντρα στα “Λιοντάρια” αφού ήταν το πρώτο clean sheet από την εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος.

Προϊστορία: Η Γουέστ Μπρόμιτς είναι αήττητη στα 9/10 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Μπέρνλι σε όλες τις διοργανώσεις.

* Αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι με την έννοια πως από την μια πλευρά η Γουέστ Μπρόμιτς είναι αήττητη εδώ και εφτά συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια και από την άλλη η Μπέρνλι έχει σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ στα δικά της τελευταία τρία 90λεπτα και εμφανίζεται ανταγωνιστική ανεξάρτητα τον αντίπαλο και την έδρα κάθε φορά. Με δεδομένο πως τα 4/5 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με τουλάχιστον 3 γκολ και πάνω θα αγοράσω εδώ το Goal σε απόδοση 1,80.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 289 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x