ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Νιούκαστλ- Κρίσταλ Πάλας

Πρέμιερ Λιγκ:  Νιούκαστλ- Κρίσταλ Πάλας
Spread the love

 

To “παρθενικό” γκολ της πιο ακριβής σύγχρονης μεταγραφής του Αλεξάντερ Ισακ δεν έφτανε ( ούτε) στο Άνφιλντ και έτσι η Νιουκάστλ συνεχίζει να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά όχι και τους βαθμούς. Λίγο πολύ το ίδιο ισχύει και για την Πάλας.

Οι “καρακάξες” έφτασαν στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιαν αφού το ονειρεμένο ντεμπούτο του νεοφερμένου Αλεξάντερ Ίσακ που συνοδεύτηκε με γκολ τελείωσε σαν “εφιάλτης” στο Ανφιλντ αφού η ομάδα του Έντι Χάουϊ ηττήθηκε με 1-2 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 20χρονο Πορτογάλο Φάμπιο Καρβάλιο , που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Φούλαμ, στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων.

Κάπως έτσι η Νιουκάστλ έχει μείνει με 1/5 νίκες στην εκκίνηση του πρωταθλήματος από το 2-0 της πρεμιέρας κόντρα στην νεοφώτιστη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όμως η ισοπαλία κόντρα στην Μ.Σίτι ( 3-3) και η … παραλίγο κόντρα στην Λίβερπουλ έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εντός έδρας αριθμεί μόλις μια ήττα μέσα στο 2022 σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα οι απουσίες είναι πολλές και αφορούν στους: Κράφτ, Σέλβι, Καλούμ Γουίλσον, Μπρούνο Γκιμαράες και στον Αλέν Σεντ Μαξιμέν.

Η Πάλας δεν κατάφερε να κερδίσει την Μπρέντφορντ αφού δέχτηκε την ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε και όπως είναι φυσικό το τελικό 1-1 τους γέμισε απογοήτευση.

Η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά έπαιξε με την φωτιά και κάηκε αφού εκτός από το υπέροχο γκολ του Ζάχα “ξόδεψε” πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Νταβίντ Ράγια και στο τέλος όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις το πλήρωσε.

Πλέον στην ατζέντα του Βιεϊρά είναι να βάλει στοπ στο αρνητικό σερί των τεσσάρων αγώνων μόνο με ήττες εκτός έδρας.

Οι: Μπάντλαντ, Τόμκινς, Φέργκιουσον και ΜακΆρθουρ παραμένουν εκτός δράσης.

Προϊστορία: Τα 10/11 μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με Under 2,5

* Το βασικό μου ποντάρισμα εδώ θα είναι το Goal ( 1,82) αφού ναι μεν η Νιουκάστλ έχει ένα προβάδισμα λόγω έδρας αλλά και momentum αλλά δεν ξέρω αν αυτά φτάνουν για να “λυγίσουν” την επικίνδυνη Πάλας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 405 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x