ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Γουόντερερς – Ντεφενσόρ   

Ουρουγουάη: Γουόντερερς – Ντεφενσόρ   
Spread the love

Στο «Αλφρέντο Βίκτορ Βιέρα» το προτελευταίο χρονικά ματς της 2ης αγωνιστικής του φετινού Απερτούρα, με την Γουόντερερς να ψάχνει το δεύτερο της τρίποντο μετά το εκτός 3-1 της πρεμιέρας σε βάρος της νεοφώτιστης Λα Λουζ και τη Ντεφενσόρ αντίδραση μετά το 1-3 φιλοξενώντας την Φένιξ.

Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα η Γουόντερερς, καθώς επικράτησε 3-1 όπως προαναφέρθηκε στην έδρα της νεοφώτιστης Λα Λουζ. Πολύ δυνατό το ξεκίνημα της Γουόντερερς στο συγκεκριμένο ματς, αιφνιδιάζοντας την αντίπαλο της με δύο τέρματα στο πρώτο τέταρτο, με το 1-0 σχεδόν με την σέντρα, με κεφαλιά του Κόστα (1΄) και το 2-0 με πλασέ του Ερνάντες (15΄). Περισσότερη κατοχή μπάλας στην συνέχεια αλλά ταυτόχρονα και φλυαρία από τη Λα Λουζ, η οποία μείωσε στο εβδομήντα εννέα, με την κυνική όμως όπως αποδείχθηκε Γουόντερερς να «τιμωρεί» την αφέλεια των νεοφώτιστων στο ενενήντα, σε μία φάση όπου ο Παΐς πέρασε και τον γκολκίπερ των γηπεδούχων και έστειλε τη μπάλα στην άδεια εστία.

Στην άλλη πλευρά, με αέρα κυπέλλου η Ντεφενσόρ στο ματς της πρεμιέρας φιλοξενώντας την Φένιξ, καθώς ερχόταν από την κατάκτηση του τροπαίου με το 1-0 στον τελικό σε βάρος της Λα Λουζ, με απότομη όμως την προσγείωση της, καθώς ηττήθηκε 1-3. Προβάδισμα δύο τερμάτων για την Φένιξ στο πρώτο ημίχρονο, στην οποία μάλιστα αγωνίζεται ακόμα ο αγέραστος Εστογιανόφ, με τη Ντεφενσόρ όμως να μειώνει και να μπαίνει και πάλι στο ματς με πέναλτι του Μπαλμπόα στο πενήντα. Παρ’ όλα αυτά, η αδυναμία στην συνέχεια της Ντεφενσόρ να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε έφερε και την «τιμωρία» της επτά λεπτά πριν το φινάλε.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Γουόντερερς, δύο για τη Ντεφενσόρ και τρεις ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αλφρέντο Βίκτορ Βιέρα».

Μικρό το αγωνιστικό δείγμα, ενώ η εικόνα των δύο ομάδων επίσης δεν είναι αντιπροσωπευτική στα αποτελέσματα που είχαν στην πρεμιέρα, καθώς η Γουόντερερς ήταν κυνική και εκμεταλλεύτηκε την αφέλεια της νεοφώτιστης Λα Λουζ και η Ντεφενσόρ θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα από την Φένιξ.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 724 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x