ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ατλέτικο Τουκουμάν – Αρσενάλ

Αργεντινή: Ατλέτικο Τουκουμάν – Αρσενάλ
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο «Πρεσιντέντε Χοσέ Φιέρο», καθώς τόσο η Ατλέτικο Τουκουμάν όσο και η Αρσενάλ βρίσκονται χαμηλά τόσο στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, όσο και την ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού.

Να σημειωθεί, πως οι δύο πρώτες ομάδες θα βρεθούν απευθείας στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η 3η στα προκριματικά της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Στο Κόπα Λιμπερταδόρες επίσης η νικήτρια του κυπέλλου και αυτή της Κόπα Ντε Λα Λίγκα, ενώ στο Σουνταμερικάνα οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 4η ως και την 9η θέση. Η τελευταία ομάδα επίσης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος γνωρίζει τον υποβιβασμό, όπως και οι δύο που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας.

Λευκή ισοπαλία την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Τίγκρε, με την Ατλέτικο Τουκουμάν να παίρνει ένα πολύτιμο βαθμό, παρά το γεγονός πως παρέμεινε χωρίς τρίποντο για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική. Αποκλεισμός επίσης στον 1ο γύρο του κυπέλλου, μετά το 1-3 στην ουδέτερη έδρα της Κολόν Σάντα Φε από την 2ης κατηγορίας Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο, σε ένα ματς όπου είδε την αντίπαλο της να πραγματοποιεί με τρία τέρματα στο τελευταίο τέταρτο την ανατροπή. Στην άλλη πλευρά, πραγματική ανάσα για την Αρσενάλ το 2-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Ιντεπεντιέντε, παρά το γεγονός πως παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού. Αποκλεισμός μάλιστα και για αυτή στον 1ο γύρο του κυπέλλου, στην διαδικασία των πέναλτι στην ουδέτερη έδρα της Σαρμιέντο, από την 3ης κατηγορίας Βίγια Μίτρε.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ατλέτικο Τουκουμάν και ισάριθμες ισοπαλίες, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Αρσενάλ.

Το «Πρεσιντέντε Χοσέ Φιέρο» αποτελούσε τα προηγούμενα χρόνια ένα από τα βασικά «όπλα» της Ατλέτικο Τουκουμάν. Όχι όμως στο φετινό πρωτάθλημα, όπου η απρόβλεπτη Ατλέτικο Τουκουμάν έχει μόλις μία νίκη και δε μπορείς να της δείξεις εμπιστοσύνη ακόμα και αν απέναντι υπάρχει η πιεσμένη βαθμολογικά Αρσενάλ.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 677 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x