
Στέφανος Τσιτσιπάς και Κάρλος Αλκαράθ συγκρούονται για τα προημιτελικά του Roland Garros, στον αγώνα που θα κλείσει το πρόγραμμα της Τρίτης στο Philippe Chatrier.
Στους «16» ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε 3-0 σετ του Σεμπάστιαν Όφνερ, κερδίζοντας στα 12 από τα τελευταία 15 games. Κάπως έτσι θα παίξει για έβδομη φορά σε προημιτελικά ενός Grand Slam, με αυτή να είναι η τρίτη του στο major τουρνουά του Παρισιού, όπου έχει ρεκόρ 22-6. Όσον αφορά στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 3-0 σετ του Λορέντζο Μουζέτι, παραχωρώντας μόλις 7 games.
Head to head:Τσιτσιπάς και Αλκαράθ θα αναμετρηθούν για πέμπτη φορά στο tour, με τον Ισπανό τενίστα να έχει κερδίσει και τα τέσσερα προηγούμενα ματς τους. Φέτος, αναμετρήθηκαν στον τελικό του ATP 500 της Βαρκελώνης, όπου ο Αλκαράθ επικράτησε με 2-0 σετ και κατέκτησε τον τίτλο.
Πρόταση: Και οι δυο παίκτες να κερδίσουν σετ