ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Superleague: ΠΑΣ-Ολυμπιακός

Superleague: ΠΑΣ-Ολυμπιακός
Spread the love

`Στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Τρίτη ήττα σε πέντε ματς για τον  ΠΑΣ Γιαννινα στο ματς με τον Πασερραϊκό, εκτός έδρας, με 3-2.  Η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε με τον Παντελάκη σε 1-1 και απάντησε και στο 2-1 τρων Λιονταριών, αλλά στο τέλος δεν άντρεξε την πίεση και τελικά έχασε με 3-2. Ομάδα με επιθετικές αρετές  αλλά και πολλά αμυντικά προβλήματα.Εντός έδρας έχει 1-0-2, ενώ αγωνιστικά, ο Στάικος  δεν θα έχει μαζί του  Κύρκο, Ριένστρα, Τζίνο, αλλά και τον Λιάσο.

Ο Ολυμπιακός ,από την άλλη, συνέχισε τα εντυπωσιακά του παιχνίδια με το 4-1 επί του Αρη στο Καραϊσκάκη. Μεγάλο ρόλο έπαιξε η παρουσία του Ποντένσε που μπήκε αλλαγή και άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με δύο γκολ ,όπως και ο Φορτούνης. Εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς είναι ο Ρέτσος που έχει ένα τραυματισμό και επειδή υπάρχει φόβος για θλάση λογικα θα μείνει εκτός για να είναι έτοιμος με την Τόπολα και τη θέση του θα πάρει ο Ντόη ,ενώ ο Φορτούνης όπως και ο Ποντένσε θα ξεκινήσουν. Επίσης ερωτηματικό  υπάρχει για το αν δίπλα στον Κααμπί θα παίξει ο Σολμπάκεν ή ο Μασούρας.

Προϊστορία: 0-3-2  η προϊστορία τα τελευταία χρόνια

Εκτίμηση: Ο ΠΑΣΑ πάντα βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό  που όμως φέτος είναι πολύ δυνατός  και πολύ ποιοτικός σε σχέση με πέρυσι.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver

(Visited 462 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x