Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο μπροστά του, με τους Πειραιώτες, έχοντας απουσίες, να δοκιμάζονται στην Πόλη με αντίπαλο την Εφές.

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει στην διάθεσή του τους Χάρισον και Παπανικολάου, πράγμα που σημαίνει πως στην θέση 3 θα είναι κατά κύριο λόγο ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ οι Πειραιώτες χάνουν σε άμυνα και περιφερειακό σουτ.

 

Παρόλα αυτά, εάν αναλογιστούμε πως ο Ολυμπιακός έκτός έδρας δείχνει σταθερά ένα καλό πρόσωπο και πως η Εφές δεν έχει σταθερότητα, τότε το παιχνίδι θα πάει μεν στους Τούρκους, όμως χωρίς η διαφορά να φτάσει στον… θεό.

 

Έτσι λοιπόν η πρότασή μας θα είναι το +9,5 του Ολυμπιακού, Καθώς η Εφές θα κερδίσει μεν, αλλά όχι με περισσότερους από 10 πόντους.

 

Πρόταση Ολυμπιακός (+9,5) με απόδοση 1.80

 

Και οι δύο ομάδες έχουν ταλέντο και θα ανεβάσουν το σκοράρισμά τους, όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ μην ξεχνάμε πως η Εφές αποτελεί μια από τις πλέον ταλαντούχες ομάδες της λίγκας. Η πρότασή μας λοιπόν είναι το Over 158,5, επιλογή που την βρίσκουμε και σε εξαιρετική απόδοση.

 

Πρόταση Over 158,5 με απόδοση 1.80

 

Τέλος θα σταθούμε στον Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικανός είναι ο μόνος που έχει μείνει ουσιαστικά στο 3 για τον Ολυμπιακό, μετά τους τραυματισμούς του Χάρισον και του Παπανικολάου και με δεδομένο πως ο Χαραλαμπόπουλος έχει σκαμπανεβάσματα και ο Βεζένκοφ είναι κυρίως πάουερ φόργουορντ.

 

Ο ΜακΚίσικ θα πάρει χρόνο και η λογική λέει ότι θα σκοράρει και αρκετά, ενώ οι «μπούκες» του είναι το σημείο στο οποίο θα σταθούμε.

 

Συγκεκριμένα η πρότασή μας θα είναι το  Over 2,5  δίποντα του ΜακΚίσικ, επιλογή που την βρίσκουμε στο 2 και είναι με διαφορά η πιο… δυνατή από την τριάδα μας.

 

Πρόταση ΜακΚίσικ  Over 2,5 δίποντα με απόδοση 2.00

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία