Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Χίμκι σε ένα ματς όπου το φαβορί είναι οι Πειραιώτες και η νίκη πρέπει να θεωρείται δεδομένη. 

 

Ευρωλίγλα πράξη 34η και τελευταία για τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται τη Χίμκι των πολλών προβλημάτων, στο ματς με το οποίο κλείνει η σεζόν για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. 

 

Οι Ρώσοι παρουσιάζονται με σύνθεση ανάγκης, μετά και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τη φετινή σεζόν και ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, σε ένα ματς βέβαια που δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. 

 

Ο Ολυμπιακός με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πάρει τη νίκη και το ερώτημα είναι η διαφορά. Προσωπικά πιστεύω πως αυτό θα το καταφέρει χωρίς να ιδρώσει, όμως και χωρίς να ξεπεράσει τους 20 πόντους διαφοράς. Έτσι λοιπόν θα ξεκινήσουμε τις προτάσεις μας με το +20,4 της Χίμκι, το οποίο το βρίσκουμε σε μια πολύ καλή απόδοση. 

 

Πρόταση Χίμκι (+20,5) με απόδοση 1.75

 

Πάμε τώρα στο σύνολο των πόντων. Ο Ολυμπιακός και η Χίμκι θα παίξουμε πιο ελεύθερα και οι άμυνες δύσκολα θα παίξουν ρόλο στο ματς. Η λογική λέει πως και οι δύο θα σκοράρουν πολύ και το σκορ θα πάει ψηλά, οπότε το Όβερ 160,5 φαντάζει μια ασφαλής και εξαιρετική επιλογή για την εν λόγω αναμέτρηση. 

 

Πρόταση Όβερ 160,5 με απόδοση 1.75

 

Τέλος πάμε στα ειδικά και στον Γιώργο Πρίντεζη. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, υπό το δεδομένο πως ο Ζαν Σαρλ δεν θα παίξει, αναμένεται να πάρει χρόνο και μπάλες στα χέρια του, ειδικά από τη στιγμή κιόλας που η Χίμκι δεν έχει παίκτη που να μπορεί να τον περιορίσει. 

 

Το λάιν του είναι στους 8,5 πόντους και εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλαχτα το Όβερ του, η απόδοση του οποίοι είναι πολύ καλή και μπορεί να ανεβάσει κατά αρκετά το ποντάρισμά μας. 

 

Πρόταση Γιώργος Πρίντεζης Όβερ 8,5 πόντοι με απόδοση 1.80

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία