Το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς για τη Σοσό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας. Ωστόσο θα γίνει μετάδοση σε οθόνες εκτός γηπέδου ώστε να συγκεντρωθούν και να εμψυχώσουν οπαδοί της.

 

Οι γηπεδούχοι καίγονται για το θετικό αποτέλεσμα προκειμενου να γλιτώσουν τον υποβιβασμό, ωστόσο δεν μπορούν να είναι σίγουροι, αν θα δώσουν μπαράζ παραμονής, ή θα σώσουν οριστικά τη χρονιά με απευθείας παραμονή.


Η Σοσό για να μπορέσει να παραμείνει απευθείας στη κατηγορία χρειάζεται δική της νίκη, αλλά και ένα απο τα παρακάτω σενάρια: η Γκαζελέκ να μη νικήσει, η Αζαξιό να μη νικήσει, η Οσέρ να χάσει. Με ήττα στο παιχνίδι με τη αδιάφορη Γκρενομπλ, πηγαίνει στα μπαράζ ή υποβιβάζεται απευθείας, ανάλογα με το αποτέλεσμα της Μπεζιέ.


Αν πάλι το συγκεκριμένο ματς έρθει ισοπαλο, θέλει η Γκαζελέκ να χάσει ή η Αζαξιό να χάσει με πάνω από δύο γκολ διαφορά.


Και όλα αυτά ενώ κανείς δεν υπολογίζει στη Γκρενομπλ, η οποια ναι μεν είναι αδιάφορη, αλλά δεν τα έχει παρατήσει , κόβοντας βαθμούς από ομάδες που είχαν κίνητρο (2-2-2 εσχάτως). Παίζει για το γόητρο και δεν κάνει χάρες ως τώρα.


Προϊστορία: Η Σοσό μετράει ως γηπεδούχος δύο νίκες σε τρία ματς που έχει δώσει απέναντι στην αντίπαλο της.


Πρόταση: Πολύ αγχος για τους γηπεδούχους που δεν έχουν μάθει να ζουν υπό τέτοια πίεση. Η πιθανότητα να κερδίσει σαφώς και είναι μεγάλη.

Πρόταση: 2-3 γκολ

 

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία