Spain La Liga ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga: Οσασούνα – Βαλένθια

La Liga: Οσασούνα – Βαλένθια
Spread the love

Η Οσασούνα πήρε το “Χ” στο «Μπερναμπέου» με σκορ 1-1 με τη Ρεάλ μάλιστα σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε πίσω στο σκορ ενώ αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά και με 10 παίκτες. Έτσι με 4 νίκες , μία ισοπαλία και 2 ήττες στο πρωτάθλημα έχει 13 βαθμούς έως τώρα και είναι στην έκτη θέση μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Βέβαια εντός έδρας προέρχεται από ήττα αφού έχασε από την Χετάφε και μάλιστα σχετικά άνετα με 2-0 και ακολουθεί το εκτός με τη Βιγιαρεάλ. Στα αγωνιστικά, έχει εκτός τον μέσο Σαβέριο ενώ είναι τιμωρημένος ο αμυντικός Ντ. Γκαρθία.

Από την άλλη η Βαλένθια κατάφερε για πρώτη φορά φέτος να μην χασει μακριά από το Λεβάντε . 

Προέρχεται από το εκτός έδρας 2-2 με την Εσπανιόλ. Πρώτος φετινός εκτός έδρας βαθμός για τις «Νυχτερίδες» σε ματς που όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο Β’ μέρος το οποίο είχε και δύο κόκκινες με την Βαλένθια να πετυχαίνει το 2-2 στο 96΄ παρ ότι προηγήθηκε στο ματς !!!

Ασφαλώς και δεν είναι η Βαλένθια της δεκαετίας που πέρασε αλλά πάντα ικανή σε ματς τέτοιου επιπέδου. Εκτός δράσης είναι μέσος Μούσα και τερματοφύλακας Ντομενέχ ενώ τιμωρημένος είναι ο φορ Αντρέ.

Επίσης έχει μία φοβερή παράδοση στην Παμπλόνα στην οποία σκοράρει συνεχόμενα στα 16 τελευταία ματς . Να σημειώσουμε ότι τα 8 από τα 9 τελευταία ματς είναι γκολ – γκολ ενώ ισορροπημένη η παράδοση στα 6 τελευταία με 2 νίκες – 2 ισοπαλιες για κάθε ομάδα

Πρόταση γκολ – γκολ  

(Visited 320 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x