ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League:Γιουβέντους – Σεβίλλη

Europa League:Γιουβέντους – Σεβίλλη
Spread the love

Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Σεβίλλη απόψε στο Τορίνο για το πρώτο ματς του ζευγαριού, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Europa League.

Στις δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα για την Γιουβέντους και ειδικά το διπλό στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα με 2-0 της δίνει σημαντικό πλεονέκτημα για να αγωνίζεται του χρόνου στους ομίλους του Champions League. Εξίσου σημαντική η διαδρομή της ωστόσο στο φετινό Europa League, όπου στα δύο παιχνίδια απέναντι στην Σεβίλλη θα διεκδικήσει το τρόπαιο. Στην προηγούμενη φάση πέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Σπόρτινγκ με συνολικό σκορ 2-1 και την περιμένουν επίσης δυνατές αναμετρήσεις απέναντι στην Ισπανική ομάδα. Σημαντικό το να εκμεταλλευτεί απόψε τον παράγοντα έδρα, ενώ ο προπονητής Αλέγκρι έχει πρακτικά μια πλήρη αποστολή.

Από την άλλη πλευρά, είχε θεωρητικά πολύ δύσκολο έργο στην προηγούμενη φάση κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά πήρε μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ επικρατώντας, τελικά, πολύ άνετα επί των Άγγλων στην Ανδαλουσία με 3-0 και μετά το 2-2 στο Ολντ Τράφορντ πέρασε στα ημιτελικά. Πάντως, είχε να προετοιμαστεί μόνο για την αναμέτρηση κόντρα στην Γιουβέντους, αφού δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο, καθώς διεξήχθη ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας. Μέσω του του ισπανικού πρωταθλήματος, πάντως, παραμένει σε ευρωπαϊκή τροχιά, αφού επικράτησε την τελευταία αγωνιστική με 3-2 επί της Εσπανιόλ και μάλιστα με ανατροπή στην Ανδαλουσία.

Νέα απώλεια ο μεσοεπιθετικός Σούσο. Δεν είναι διαθέσιμοι ξανά οι στόπερ Μαρκάο, Νιανζού και ο χαφ Χορδάν.

Προϊστορία:Πέντε φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν, με την Γιουβέντους να μετρά τρεις νίκες έναντι μίας της Σεβίλλη, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.

Πρόταση:G/G

(Visited 609 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x