ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Εξ αναβολής απο τη Λιγκ 1 με το ντέρμπι Μπάρνσλει-Μπόλτον να κλέβει την παράσταση.

 

 

Μπάρνσλει-Μπόλτον

Ντέρμπι του οποίου ο νικητής θα βρεθεί στη δεύτερη θέση ,ενώ με ισοπαλία θα υπάρξει  συνωστισμός και με τις δύο στην  πρώτη δυάδα και τη Ντέρμπι να πέφτει …τέταρτη. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχουν δώσει (4-2-0) αλλά με τρείς σερί σερί νίκες. Η πιο πρόσφατη ήταν το εντυπωσιακό διπλό(2-4) κόντρα στη Γουίκομπ. Εντός έδρας  έχει 7-3-1 στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Η Μπόλτον,από την άλλη,  μετά απο δύο ήττες απέναντι σε Μπλάκπουλ και Γουίγκαν κέρδισε την Κέμπριτζ με 2-0. Μετρά 3-1-2 στα τελευταία έξι. Εκτός έδρας έχει  χάσει τα δύο πιο πρόσφατα και συνολικά στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της τρία ματς. Παράλληλα, έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Προϊστορία: 1-3-4, πέρσι 1-0.

Εκτίμηση: Η Μπάρνσλει είναι σε καλύτερη κατάσταση από τη Μπόλτον η οποία έχει πιο βάτρος στη φανέλα της ..

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2.5 -1 σαν σημείο.

 

Πιτερμπορο-Νορθάμπτον

Και το …κρύο -ζέστη της Πίτερμπορο συνεχίζεται. Εκεί που η ομάδα του Φέργκιουσον πέρναγε κρίση και κινδύνευε  να μείνει εκτός πλέι οφ ξαφνικά καθάρισε  την Μπλακπουλ με 0-3 και πήγε τελικό του Λιγκ Τρόφι ,ενώ πέτυχε και δύο νίκες  απέναντι σε Κέμπριτζ(0-1) και Εξετερ (2-1).  Μετρά 2-2-2 στα τελευταία έξι με το τελευταίο 2-1 επί των “Ελληνιστών” να είναι  το πρώτο μετά απο δύο ήττες.

Η Νορθάμπτον, απο την άλλη, είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει(2-2-0). Πιο πρόσφατο το εντός έδρας ,1-1 με την Τσάρλτον.   Ομάδα που παίζει φουλ επίθεση είτε μέσα είτε έξω απο το γήπεδο και μάλιστα πρίν το 0-2 επί της μπέρτον είχε 11 στα 12 ματς εκτός έδρας ,στο over. Μακριά απο το γήπεδο της  έχει  έχειο 3-1-2 στα έξι πιο πρόσφατα.

Προϊστορία:Από το 2006 και το τελευταίο διπλό της Νορθάμπτον  η Πίτερμπορο έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/OVER 1.5

 

Τσέλτεναμ-Τσάρλτον

Ντέρμπι με φόντο την παραμονή. Τρία ματς χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι (0-2-1) , τα δύο εκτός με Γουίγκαν (ισοπαλία 1-1) και Γουίκομπ (ήττα 2-0), και το έτερο εντός (0-0 με Μπέρτον). Βρίσκεται κάτω απο τη ζώνη με 34 βαθμούς  και 4-2-1 στα τελευταία 7 ματς που έχει δώσει. Μετά το 1-3 απο τη Γουίκομπ έκανε δύο νίκες και την ισοπαλία με τη Μπέρτον.

Η Τσάρλτον ,απο την άλλη, μετά απο σερί ηττών τουλάχιστον δεν χάνει στα τελευταία πέντε (1-4-0).  Το διπλό ήταν απέναντι στη Ντέρμπι (1-2) ,ενώ γενικά είναι μία ομάδα που σκοράρει εκτός έδρας.Μακριά από το σπίτι έχει 1-3-2.

Προϊστορία: 1-2-0, με φύο σερί ισοπαλίες στο γκολ γκολ.

Εκτίμηση: Γκολ γκολ και μακριά απο το σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ.

(Visited 577 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x