ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Τα σημεία και τα λεγομένα φαβορί δεν μας πείθουν στη Λιγκ 2.

 

Γκρίμσμπι-Μπράντφορντ

Σε κακό φεγγάρι η γηπεδούχος που ψάχνει εξιλέωση  μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Ξεκίνησε με ήττα από τη Φλίτγουντ (1-0)  καθάρισε με 3-2 την Τσέλτεναμ και έχασε με 4-1 από τη Νότς Κάουντι.  Τα πράγματα γιναν ακόμα πιο βαριά μετά το 5-1 από την Γουένστει στο Λιγκ Καπ.

Η Μπράντφορντ, από  την άλλη, έχει νικήσει Ντονς και Μπρόμλει και έφερε 0-0 με τη Σάλφορντ. Είναι καλή και συγκροτημένη ομάδα με ισορροπία στις γραμμές και καλό πλάνο.

Προϊστορία:0-3-1 τα τελευταία χρόνια

Εκτίμηση:  Τα προβλήματα στην άμυνα  θα κάνουν πιο φοβισμένη την Γκρίμσμπι.Η Μπράντφορντ θα το πάει …επαγγελματικά..

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 

 

Χαρογκέιτ-Μπαροου

Ηττα στην πρεμιέρα από την Μπρόμλει ,ισοπαλία εκτός έδρας(3-3) με την Ακρινγκτον και διπλό στο Κόλτσεστερ για την Χαρογκέιτ(0-1)   Eν συνεχεία δέχτηκε πέντε γκολ απο την Πρέστον για το Λιγκ Καπ. Ο λόγος για τη Χαρογκέιτ που είναι ομάδα που πέρσι έκανε καλή σεζόν για τα δεδομένα της  ενώ τώρα ψάχνεται.

Η Μπάροου, από την άλλη,  κέρδισε Κρου και Πόρτ Βέιλ  και έχασε απο την Καρλάιλ με 1-0.  Μετά απέκλεισε τη Ντέρμπι στο Λιγκ Καπ  ,στα πέναλτι(0-0 η κανονική διάρκεια).  Τέσσερα σερί no goal η ομάδα είτε δέχεται ,είτε δεν δέχεται γκολ η άμυνα της.

Προϊστορία: 3-0-1 με την κακή παράδοση να  σπάει πέρυσι (0-1)

Εκτίμηση: Το γκολ γκολ θα είναι η επιλογή μου, λόγω  Χάρογκειτ. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

Γουόλσολ-Τσέλτεναμ

Μετά από δύο νίκες κόντρα σε Μόρκαμπ και Σουίντον, ήρθε η Τρανμιρ, στο Λίβερπουλ, να χαλάσει το καλό σερί της Γουόλσολ. Απάντησε ,ωστόσο, με επική πρόκριση επί της Χάντερσφιλντ στο Λιγκ Καπ.

Η Τσέλτεναμ, από την άλλη,   είναι ομάδα που ξεκίνησε με νίκη επί της Νιούπορτ με 3-2 για να ακολουθήσουν δύο ήττες από Γκρίσμπι εκτός και Γουίμπλέτον.  Ομάδα με αρκετά κενά που όλα αυτά τα χρόνια διακρίνεται από μία τεράστια αστάθεια..

Προϊστορία: Τα δύο  πιο πρόσφατα ματς έχουν λήξει με 1-2 .

Εκτίμηση: Μακριά απο σημείο και πιο κοντά τα 2-3. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

 

(Visited 485 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x