Spread the love

Οι Μεξικανοί πήραν πολύ  εύκολα την πρόκριση στον όμιλο τους διαλύοντας στο πέρασμα τους  όλους όσους βρέθηκαν μπροστά τους. Δύο φορές νίκη επί των Βερμούδων (1-5 και 2-1 και τον Παναμά ,3-1 και 0-3) ,αλλά ήταν φοβερά ανταγωνιστικoί και στα φιλικά που έπαιξαν . Νίκησε με 1-0 ,στις 30-3 ,την Κόστα Ρίκα και 2-1 την Ισλανδία . Πιστολέρο απο τους λίγους, ο Λοζάνο ,της Νάπολι, που σκόραρε τρία γκολ σε αυτά τα ματς,όντας ο μοναδικός σκόρερ της ομάδας. . Στο αγωνιστικό κομμάτι έμειναν εκτός οι Τζοναθαν Ντος Σάντος των Γκάλαξι, και ο μέσος Γκουτιέρες της Αιντχόφεν . Στην αποστολή και ο Αλαν Πουλίδο του Κάνσας, πρώην του Ολυμπιακού, που αποτελεί όμως τρίτη λυση στο 4-3-3. 

 

Η Κόστα Ρίκα,από την δική της πλευρά,περνάει μία τεράστια αγωνισστική κρίση.  Πέρασε πρώτη στον όμιλο με Κουρακάο και Αιτή ,αλλά προκρίθηκε ελέω της μίας νίκης ,εκτός έδρας ,στο Κουρακάο(1-2) χάρις στα γκολ των Βενέγκας (επιθετικός από Αλανοένσε) και Κάλβο( Σικάγο Φάιρ ,μέσος, αλλά είχε και τρεις ισοπαλίες.  Μεγάλο πρόβλημα η ισορροπία στις γραμμές, αλλά και η έλλειψη ενός ηγέτη. Στην αποστολή ,οι πιο γνωστοί παίκτες είναι ο αμυντικός Οβιέδο (Κοπεγχάγη) ,ο στόπερ Ντουάρτε της Λεβάντε, ο επίσης σττόπερ Μόρα της Ουάσινγκτον και ο Τζόελ Κάμπελ (Λεόν) ,πεώην της Αρσεναλ και του Ολυμπιακού. Εκτός ο εμβληματικός κίπερ  ,Κέιλορ Νάβας που τραυμαστίστηκε  αλλά και ο αμυντικός Ουάστον ,απο την Σαπρίσα, που έμεινε εκτός διότι προσβλήθηκε απο Κορονοϊο.

Προϊστορία: 4-2-0 η προιστορία για το Μεξικο, που έχασε για τελευταία από την Κόστα Ρίκα, το 2013 για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 με σκορ 2-1.

 

Εκτίμηση: Ξεκάθαρο φαβορί το Μεξικό και θα το στηρίξω. 
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1
(Visited 108 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x