Euro2020 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Euro2020: Δανία- Φιλανδία

Euro2020: Δανία- Φιλανδία
Spread the love

Στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης η Δανία υποδέχεται την Φιλανδία σε ένα Σκανδιναβικό ντέρμπι στο οποίο οι γηπεδούχοι με βάση την εικόνα τους αλλά και την έδρα είναι το μεγάλο φαβορί.

Το συγκρότημα του Κάσπερ Χιούλμαντ θα δώσει όλα του τα παιχνίδια στην Κοπεγχάγη άρα εξ ορισμού έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου.

Προέρχονται από το δίκαιο 2-0 επί της Βοσνίας στο πιο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι τους πριν από λίγες ημέρες , με τον Μπρέθγουεϊντ και τον Κορνήλιους να βρίσκουν δίχτυα, ενώ νωρίτερα είχε φέρει ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Γερμανία.

Σε σύνολο 13 αγώνων έχει χάσει μόλις τα δυο, αμφότερα από το Βέλγιο στο Nations League, ενώ στον αντίποδα έχει κερδίσει στα 9 από αυτά.

Μέσα στο Πάρκεν η συγκομιδή τους είναι επίσης πολύ καλή αφού έχουν χάσει μόλις 1/20 παιχνίδια τους εκεί.

Δίχως απουσίες της τελευταίας στιγμής και με γνώριμα ονόματα όπως αυτά των Κάσπερ Σμάιχελ , Αντρέας Κρίστενσεν, Σίμον Κίερ, Τόμας Ντιλένι, Κρίστιαν Έρικσεν στην 11άδα τους.

Η Φιλανδία δεν μπαίνει σε αυτό το Euro σε καλό momentum καθώς είναι χαρακτηριστικό πως αριθμεί έξι διαδοχικά παιχνίδια δίχως νίκη εκ των οποίων μάλιστα οι 4 είναι ήττες από Ουαλία, Ελβετία, Σουηδία και Εσθονία ενώ εκτός έδρας ο απολογισμός τους είναι επίσης ιδιαίτερα “φτωχός” και μεταφράζεται σε 3/10 νίκες.

Την ίδια ώρα ο γκολτζής της ομάδας Τέεμο Πούκι είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού.

Εκτός από τον 31χρονο επιθετικός της Νόριτς στην επίθεση σε σχηματισμό “3-5-2” αναμένεται να αγωνιστεί ο Πόχγιανπολο της Ουνιόν Βερολίνου ενώ στην μεσαία γραμμή ξεχωρίζουν ο Τιμ Σβάρπ της Λάρισας και πρώην χάφ του ΠΑΟ και νυν της Μινεσότα Ρόμπιν Λουντ.

Προϊστορία: Αήττητη η Δανία στα 7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχει κερδίσει τα πέντε από αυτά.

* Το ματς είναι πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες αναφορικά με το μέλλον τους στην διοργάνωση. Το Βέλγιο κατά κύριο λόγο και μετά η Ρωσία θεωρητικά είναι τα φαβορί για την πρώτη δυάδα στον πίνακα εδώ οπότε ο νικητής σε αυτό το παιχνίδι αυτόματα παίρνει και το αβαντάζ για την 3η θέση που είναι πολύ πιθανό να δώσει επίσης πρόκριση στα νοκ άουτ.

Η Δανία λόγω momentum και έδρας έχει ισχυρό προβάδισμα για μένα για αυτό και θα ποντάρω στον Άσο σε combo με το Under 3,5 σε απόδοση 1,78.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Under 3,5

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x