TENNIS Roland Garros

Roland Garros:Νόβακ Τζόκοβιτς – Ραφαέλ Ναδάλ

Roland Garros:Νόβακ Τζόκοβιτς – Ραφαέλ Ναδάλ
Spread the love

Oι Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκονται στους «4» Roland Garros πλέον προετοιμάζονται για τη μεταξύ τους «τιτανομαχία», με φόντο τον τελικό του φημισμένου Grand Slam.

Ο Ισπανός, Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, νίκησε στον πρώτο χρονικά προημιτελικό της ημέρας με 3-1 σετ τον Αργεντινό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Νο10).

Έτσι, έκλεισε θέση για τα ημιτελικά, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για τον μεγάλο του στόχο, που δεν είναι άλλος από τον 21ο τίτλο Grand Slam της καριέρας του (και 14ο στο Παρίσι), με τον οποίον θα ξεπεράσει τον Ρότζερ Φέντερερ στις κατακτήσεις Major τίτλων.

Όπως προαναφέραμε στα ημιτελικά ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο, που φιγουράρει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Για να πάρει το εισιτήριο για τους «4» ο Τζόκοβιτς χρειάστηκε να κάμψει την αντίσταση του Ματέο Μπερετίνι, Νο9 του ταμπλό, με 3-1 σετ.

 

HEAD TO HEAD: Πρόκειται για το 58ο επεισόδιο ίσως στο πιο συναρπαστικό και αμφίρροπο rivalry στην ιστορία του αθλήματος, με τον Σέρβο πρωταθλητή να προηγείται 29-28 του Βασιλιά του χώματος, όμως ο 35χρονος Ισπανός μετράει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ραντεβού τους με πιο πρόσφατη στον τελικό του Rome Masters πριν 3 εβδομάδες.

Πρόταση: Over 36.5 games

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x