ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Αμέρικα: Παραγουάη – Βολιβία   

Κόπα Αμέρικα: Παραγουάη – Βολιβία   
Spread the love

Στο «Ενζενιάο» του Ρίο, την έδρα της Μποταφόγκο, το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, ανάμεσα στην Παραγουάη και την Βολιβία, λίγες ώρες μετά τη μονομαχία της Αργεντινής με την Χιλή.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι 10 ομάδες που συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση, έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους των πέντε, από τους οποίους την πρόκριση στα χιαστί νοκ άουτ προημιτελικά θα πάρουν αυτές που θα τερματίσουν από την 1η ως και την 4η θέση. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και τα μεταξύ των ομάδων ματς. Στον 1ο όμιλο μετέχουν η Αργεντινή, η Βολιβία, η Ουρουγουάη, η Χιλή και η Παραγουάη και στον 2ο η διοργανώτρια Βραζιλία, η Κολομβία, η Βενεζουέλα, το Περού και το Εκουαδόρ. Επικράτηση, όπως αναμενόταν, με 3-0 χθες για της διοργανώτριας Βραζιλίας σε βάρος της Βενεζουέλας, ενώ 1-0 για την Κολομβία στη μονομαχία της με το σκληροτράχηλο Εκουαδόρ, στα δύο ματς που άνοιξαν χρονικά την φετινή διοργάνωση.

Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα για την Παραγουάη, το 0-2 της Πέμπτης που μας πέρασε στην Ασουνσιόν από την Βραζιλία, με το οποίο βρέθηκε στην 6η θέση του ομίλου της και με το οποίο γνώρισε την πρώτη της ήττα στα προκριματικά του Μουντιάλ. Είχαν προηγηθεί τέσσερις ισοπαλίες, το εντός 2-2 με το Περού, το 1-1 στην Αργεντινή, το 2-2 φιλοξενώντας την σημερινή της αντίπαλο και το 0-0 στο Μοντεβιδέο με την Ουρουγουάη, ενώ μοναδικό τρίποντο αλλά ταυτόχρονα και «διπλό», το δραματικό, τουλάχιστον βάσει εξέλιξης 1-0 στο Καράκας με την Βενεζουέλα. Ένα ματς, στο οποίο άνοιξε το σκορ, χωρίς μάλιστα να είναι καλύτερη της αντιπάλου της, στο ογδόντα πέντε και στο οποίο ο 37χρονος γκολκίπερ Σίλβα απέκρουσε πέναλτι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, στην 8η θέση του προκριματικού ομίλου η Βολιβία, η οποία πάντως εκεί που έδειχνε πως θα έχει για μία ακόμα φορά το ρόλο του ρυθμιστή, μετά και το πρόσφατο 1-1 στην Χιλή, μπήκε, έστω και με λίγες, τουλάχιστον προς ώρας, πιθανότητες, στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Νωρίτερα, ξεκίνημα με τρεις ήττες στα προκριματικά, με βαρύ 0-5 στην Βραζιλία, 1-2 φιλοξενώντας την Αργεντινή, όπου έπεσε «θύμα» ανατροπής, οδυνηρό, τουλάχιστον βάσει εξέλιξης, 2-3 στη Λα Παζ από το Εκουαδόρ, αναπνέοντας όμως βαθμολογικά στην συνέχεια με το 2-2 στην Παραγουάη και το εντός 3-1 με την Βενεζουέλα. Χωρίς προβλήματα η αποστολή στην Βραζιλία, με την είδηση όμως της τελευταίας στιγμής, πως βρέθηκαν χθες δύο παίκτες θετικοί στον COVID-19. Τα ονόματα πάντως δεν έγιναν γνωστά για προληπτικούς λόγους.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία σε ουδέτερη έδρα.

Χαμηλή η τιμή που συνοδεύει την απρόβλεπτη Παραγουάη, ειδικά κόντρα σε μία ομάδα η οποία έχει πείσμα και παίζει με άγνοια κινδύνου και η οποία βρίσκει δίχτυα για επτά συνεχόμενα ματς, επίσημα και φιλικά, ανεξάρτητα έδρας και αποτελέσματος.

Εκτίμηση:  G/G

Πέρα από την παραπάνω εκτίμηση, για τους λάτρεις των ειδικών στοιχημάτων, ρίσκο για anytime σκόρερ, αν βέβαια είναι στο βασικό σχήμα, ο επιθετικός της βραζιλιάνικης Κρουζέιρο, Μορένο Μάρτινς (φωτό).

(Visited 15 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x