ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Ναούτικο – Βίλα Νόβα

Βραζιλία Β΄: Ναούτικο – Βίλα Νόβα
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Ναούτικο φιλοξενώντας στο «Αφλίτος» την Βίλα Νόβα, με την ομάδα του Ρεσίφε να ψάχνει το τρίποντο με το οποίο όχι μόνο θα διατηρήσει το απόλυτο, αλλά θα βρεθεί ταυτόχρονα μόνη στην κορυφή.

Τρεις νίκες για τη Ναούτικο στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, βλέποντας την ομάδα του Ρεσίφε να μοιράζεται την κορυφή με τη νεοφώτιστη Μπρούσκε. Επικράτηση 1-0 αρχικά στην πρεμιέρα στο «Αφλίτος» σε βάρος της CSA, με την ομάδα του Ρεσίφε να πανηγυρίζει στην συνέχεια δύο «διπλά», με 1-0 στο Σαλβαντόρ με την τοπική Βιτόρια, ενώ 3-1 την περασμένη εβδομάδα στο «Μπρίνκο ντε Ούρο» της Καμπίνας και τη μονομαχία της με την Γκουαρανί. Ιδιαίτερα αποτελεσματική η Ναούτικο στο πρώτο εικοσάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου, όπου με τρία τέρματα «σκότωσε» την σκληροτράχηλη Γκουαρανί, με σκόρερ τους Βινίσιους στο πενήντα, Κιέζα (φωτό) στο εξήντα ένα και Έρικ με πέναλτι στο εξηκοστό τέταρτο λεπτό. Ενδιάμεσα αυτών, οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο πενήντα έξι, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα για την ομάδα του Ρεσίφε, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, πέντε βαθμοί για την αήττητη Βίλα Νόβα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με τους οποίους η ομάδα της Γκοϊανίας βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -2 από την πρώτη τετράδα. Ισοπαλία με 1-1 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας τη Μποταφόγκο, το ίδιο σκορ ακολούθως στο «Ρεσακάντα» της Σάντα Καταρίνα με την τοπική Αβαΐ, ενώ εντός 1-0 την περασμένη εβδομάδα στη μονομαχία της με την CSA και πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Ενδιάμεσα αυτών επίσης, αποκλεισμός με δύο ήττες από τη Μπαΐα με το ίδιο σκορ (0-1) στον 3ο γύρο του κυπέλλου, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Ναούτικο και μία για την Βίλα Νόβα, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Ρεσίφε.

Πολύ πιο μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού ματς για την πρωτοπόρο Ναούτικο, καθώς απέναντι της βρίσκεται η πεισματάρα και αήττητη Βίλα Νόβα. Παρόλα αυτά, επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και την κυνικότητα, τουλάχιστον σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, της Ναούτικο.

Εκτίμηση:  1

 

 

 

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x