ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Euro2020

Euro2020: Ουγγαρία- Πορτογαλία

Euro2020: Ουγγαρία- Πορτογαλία
Spread the love

Η Ουγγαρία ούσα αήττητη στα τελευταία 11 παιχνίδια της φιλοδοξεί απόψε να σταματήσει τους εν δυνάμει πρωταθλητές Ευρώπης οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενα του Φερνάντο Σάντος έχουν στόχο να φτάσουν ψηλά στην διοργάνωση και να προασπίσουν τον τίτλο τους.
Οι Μαγγυάροι έχουν πετύχει back to back προκρίσεις στην τελική φάση του Euro ενώ νωρίτερα είχαν άλλα δυο πλασαρίσματα το 1964 και το 1972 σε 14 διοργανώσεις.
Χρειάστηκαν μια μικρή υπέρβαση για να φτάσουν ως εδώ αφού κέρδισαν τον τελικό του Nations League με ανατροπή την Ισλανδία (2-1) στο γκρουπ τους και από τότε έχουν “χτίσει” ένα αήττητο ρεκόρ 11 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων οι 6 είναι νίκες.
Ωστόσο εντός έδρας έχουν κερδίσει μόλις 1/5 πιο πρόσφατα ενώ το ρεκόρ τους στην φάση των ομίλων στην διοργάνωση είναι: 2-2-4.
Οι γηπεδούχοι δεν έχουν στο ρόστερ τους τον Ντομινίκ Σόμποσλάϊ ενώ ενόψει του σημερινού αγώνα ο Ρόλαντ Σάλαϊ είναι αμφίβολος και στο “3-5-2” και οι: Σζαλαϊ – Νίκολιτς θα είναι το επιθετικό δίδυμο.
Οι Ίβηρες καλούνται να προασπίσουν τον τίτλο τους και έχουν παραδοσιακά συνεχόμενες παρουσίες σε τελικές φάσεις Euro.
Ήδη αριθμούν 6 διαδοχικές ( κάτι που αποτελεί ρεκόρ) από το 1996 ενώ σε όλες έχουν φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά και βέβαια πριν από πέντε χρόνια κατέκτησαν τον τίτλο.
Εκτός έδρας είναι αήττητοι σε έξι εξορμήσεις τους εκ των οποίων έχουν κερδίσει τις τέσσερις με την Κροατία και την Σουηδία να συμπεριλαμβάνονται στα θύματα τους.
Οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν μονάχα στον Ζοάο Καστέλο ενώ στο κλασικό “4-3-3” θα δούμε τους: Άντρε Σίλβα- Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντιόγκο Ζότα μπροστά.
Προϊστορία: Η Πορτογαλία έχει κερδίσει 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Ουγγαρία σε όλες τις διοργανώσεις.

* Ο Φερνάντο Σάντος έχει φτιάξει ένα σύνολο που συνδυάζει ταλέντο αλλά και εμπειρία και εκτιμώ πως έχει τον 1ο λόγο για την νίκη απόψε. Σε combo με τον Άσο θα ποντάρω και το Under 3,5 αφού πιστεύω πως δεν θα ανοίξει πολύ ο ρυθμός.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 + Under 3,5


Hungary – Portugal Live Score

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x