ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Οπεράριο – Σαμπάιο Κορέια  

Βραζιλία Β΄: Οπεράριο – Σαμπάιο Κορέια  
Spread the love

Με στόχο να σπάσει το ρόδι στο γήπεδο της η Οπεράριο, η οποία φιλοξενεί σήμερα στο «Τζερμάνο Κρούγκερ» την Σαμπάιο Κορέια και η οποία πάντως δεν έχει εύκολο έργο, καθώς η αντίπαλος της όχι μόνο παραμένει αήττητη μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αλλά έχει ταυτόχρονα και μηδέν παθητικό.

Τέσσερις βαθμοί για την Οπεράριο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, όλοι πάντως μακριά από το γήπεδο της, βλέποντας μετά το «διπλό» της πρεμιέρας στο Ρίο με την Βάσκο (2-0), να γνωρίζει βαριά ήττα στο «Τζερμάνο Κρούγκερ» από την Γκουαρανί, ενώ λευκή ισοπαλία την Κυριακή που μας πέρασε στο Σαλβαντόρ με την τοπική Βιτόρια. Ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές στο ματς στο Σαλβαντόρ, περισσότερες πάντως για την πιο απειλητική Βιτόρια, στο οποίο όμως η μοιρασιά των βαθμών στο τέλος άφησε ικανοποιημένη, λογικά, την Οπεράριο. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, πέντε βαθμοί για την Σαμπάιο Κορέια, η οποία μετά τις δύο λευκές ισοπαλίες, αυτή της πρεμιέρας με την Γκοϊάς και στην συνέχεια στο Μασεϊό με την τοπική CSA, επικράτησε 1-0 στην εντός έδρας μονομαχία της την Κυριακή που μας πέρασε της Πόντε Πρέτα. Ανώτερη και με πολλές ευκαιρίες η Πόντε Πρέτα στο μεταξύ τους ματς, στο οποίο πάντως η Σαμπάιο Κορέια είχε σύμμαχο την τύχη, καθώς όχι μόνο άντεξε και διατήρησε το μηδέν, αλλά κατάφερε να «τιμωρήσει» τους φιλοξενούμενους, σχεδόν από το πουθενά, με το κοντινό πλασέ του Ζεάν Σίλβα, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Ισοπαλία με 1-1 στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι το μοναδικό ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Οπεράριο.

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και το κίνητρο της Οπεράριο για το πρώτο της τρίποντο στο γήπεδο της στο φετινό πρωτάθλημα. Επιπλέον εκτίμηση, πως δεν γίνεται σε ένα πρωτάθλημα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όπως το φετινό της 2ης κατηγορίας, να βαδίζει συνέχεια η Σαμπάιο με σύμμαχο την τύχη.

Εκτίμηση:  1

(Visited 15 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x