ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Euro2020

Εuro 2020: Ολλανδία-Αυστρία

Εuro 2020:  Ολλανδία-Αυστρία
Spread the love

Στη Γιοχαν Κροιφ Αρένα, η Ολλανδία φιλοξενεί   την Αυστρία  για την  2η αγωνιστική  του 3ου ομίλου.
Οι “Οράνιε” ,στην  πρεμιέρα τους στον όμιλο, πέρασαν από τη Σκύλα στη Χάρυβδη και τα συναισθήματα άλλαζαν σε απίστευτο βαθμό όταν κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 των Ουκρανών  με τα γκολ των Γουινάλντουμ και Βέγκχορστ, αλλά  τα κενά  στην άμυνα και ο εφησυχασμός έφεραν την ισοφάριση μέχρι ο εξαιρετικός ,Ντάμφρις, με κεφαλιά λίγο πριν το τέλος του ματς(85) έκανε το 3-2. Το καλό νέο για το Ντε Μπουρ είναι ότι θα παίξει κανονικά ο Ντε Λιχτ που ήταν απών στο πρώτο παιχνίδι και σίγουρα η παρουσία του θα προσδώσει περισσότερη  ποιότητα και  σιγουριά αντί του 19 χρονου Τίμπερ(Αγιαξ).
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η νίκη επί των Ουκρανών  ήταν η 4η στα τελευταία πέντε παιχνίδια  φιλικά ή επίσημα.
Οι Αυστριακοί, χρειάστηκαν το “μάτι” του Φράνκο Φόντα που παρενέβη με δύο αλλαγές στο παιχνίδι με τα Σκόπια και μετέτρεψε το εύθραυστο 1-1 με τα Σκόπια  σε θρίαμβο ,3-1, με τα γκολ των Αρναούτοβιτς και Γκρέγκοριτς. Ηταν η πρώτη νίκη  μετά από τρία ματς στα οποία η ομάδα είχε δύο ήττες και μία ισοπαλία. Πλήγμα η απουσία του Αρναούτοβιτς, που μετά το γκολ που πέτυχε , πήγε στον Αλιόσκι, των Σκοπίων και έβρισε τη μητέρα του με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική. Δεν αλλάζει το 3-4-1-2   ο Φόντα που θα περιμένει τον στόπερ Ντράγκοβιτς να αγωνιστεί κανονικά παρά την αναγκαστική αλλαγή στο πτροηγούμενο παιχνίδι.

Προϊστορία: Εξι νίκες σερί έχουν οι Ολλανδοί σε επίσημα και φιλικά ματς από το 1990 ,όταν  και οι Αυστριακοί τους κέρδισαν σε φιλικό. Σε επίσημο ματς η τελευταία νίκη των Μαυρόασπρων καταγράφεται το 1984  για τα προκριματικά του Μουντιάλ  του 1986.

Εκτίμηση:  Είναι ένα ματς  που η λογική λεει πως η Ολλανδία θα κερδίσει . Εξαιρετική επιλογή και το γκολ -γκολ ,μιας και αμφότερες έχουν αδυναμία στυην άμυνα .

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 /Γκολ γκολ

Netherlands – Austria Live Score

(Visited 2 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x