ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Euro2020

Εuro 2020: Σουηδία-Σλοβακία

Εuro 2020: Σουηδία-Σλοβακία
Spread the love

Στην Αγία Πετρούπολη, η Σουηδία κοντράρεται με τη Σλοβακία σε αναμέτρηση για την δεύτερη αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Οι Σουηδοί κατάφεραν να κρατήσουν στο 0-0 την Ισπανία ,στην πρεμιέρα του  ομίλου, σε ένα ματς όπου δέχτηκαν σε κομμάτια του αγώνα πίεση από τους “Φούριας Ρόχας” αλλά έκαναν και εκείνοι τις ευκαιρίες τους με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ Ισάκ . Ο “έγχρωμος Ιμπραϊμοβιτς”  βρέθηκε σε θέση βολής αλλά έδωσε και ασίστ χωρίς να μπορέσει να σκοράρει ή την πασα πάρτο-βάλτο στον Μπέργκ βρήκε τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και της Κράσνονταρ ανέτοιμο.Ο Αντερσον  θέλει οι παίκτες του να είναι πολύ προσεκτικοί  καθώς η Σλοβακία έδειξε τεράστια δυναμική και στο τρανζίσιον ,αλλά και τις στατικές φάσεις .Στο αγωνιστικό κομμάτι ,η ομάδα έχει 5 νίκες και μία ισοπαλία (με την Ισπανία) στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Οι Σλοβάκοι,όχι μόνο έπιασαν στον ύπνο τους Πολωνούς, αλλά έδειξαν χαρακτήρα και καρδιά στην πίεση που δέχτηκαν ύστερα από το 1-1 και σκόραραν με τον  Σκρίνιαρ στο 69  για το 1-2. Εξαιρετικό πάντως, και το γκολ του 0-1, που μπορεί να χρεώθηκε ως αυτογκολ του Σέζνι ,αλλά η ατομική προσπάθεια του Μακ ήταν πραγματική ζωγραφιά. Ο κόουτς Ταρκόβιτς, που έκανε ντεμπούτο απέναντι στη Σουηδία το 2018 (1-1 στη Σόλνα το 2018)  ζήτησε από τους παίκτες του να μην μείνουν στο ματς με την Πολωνία αλλά να έχουν καθαρό μυαλό στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα  να μην αφήσουν τον Ισάκ  να κάνει το παιχνίδι του. Στο 4-2-3-1 το πλάνο του κόουτς  για την Εθνική του ομάδα που είναι αήττητη σε έξι ματς(2-4-0).

Προϊστορία:  3-3-0

Εκτίμηση: Σαφέστατα η Σουηδία είναι το φαβορί και εύκολα η δύσκολα θα κερδίσει, Δυνατή [πρόταση και το να σκοράρει ο Ισάκ.

 ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

            

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x