ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Πλάσα Κολόνια – Λίβερπουλ Μοντεβιδέο

Ουρουγουάη: Πλάσα Κολόνια – Λίβερπουλ Μοντεβιδέο
Spread the love

To ματς στο «Πάρκε Χουάν Γκασπάρ Πράντι» ανάμεσα στην Πλάσα Κολόνια και τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, αυτό που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Απερτούρα, έχοντας μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η νικήτρια, αν βέβαια υπάρξει, θα βρεθεί στην κορυφή, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο.

Επικράτηση με το δραματικό, τουλάχιστον βάσει εξέλιξης, 2-1 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της νεοφώτιστης Σερίτο, βλέποντας την Πλάσα Κολόνια όχι μόνο να πανηγυρίζει το τρίτο της τρίποντο στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του Απερτούρα, αλλά να βρίσκεται πλέον στο -2 τόσο από την κορυφή όσο και την σημερινή της αντίπαλο. Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ρίσο και 1-0 για την Πλάσα Κολόνια στο συγκεκριμένο ματς στο είκοσι τρία, με την «απάντηση» όμως από την Σερίτο, στο τριακοστό έκτο λεπτό. Παρόλα αυτά, ο αγέραστος, 35χρονος πλέον Κρίστιαν Ροντρίγκες, αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, καθώς πέρασε στο ματς στο εξήντα επτά και ήταν αυτός που με βολέ από το ύψος περίπου του πέναλτι, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του. Είχαν προηγηθεί, το εντός 1-0 της πρεμιέρας με την Τόρκε, το 3-1 στην έδρα της Βίγια Εσπανιόλα, το εκτός 0-0 με τη «μεγάλη» Πενιαρόλ και το 1-2 φιλοξενώντας την επίσης «μεγάλη» Νασιονάλ.

Στην άλλη πλευρά, επιβλητικό 5-0 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Σουντ Αμέρικα, το οποίο διατήρησε τη Λίβερπουλ στην κορυφή, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων από την ισόβαθμη Νασιονάλ. Αυτή μάλιστα ήταν η τέταρτη νίκη της Λίβερπουλ στο Απερτούρα, μετά το εκτός 4-2 της πρεμιέρας σε βάρος της Ντεπορτίβο Μαλντονάδο, το 3-0 της 3ης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Σέρο Λάργκο και το 3-1 της 4ης στην έδρα της Προγκρέσο. Μοναδική ήττα, το οδυνηρό, τουλάχιστον βάσει εξέλιξης, 2-3 της 2ης αγωνιστικής στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο, όπου η Λίβερπουλ έπεσε στις καθυστερήσεις «θύμα» ανατροπής ενώ είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο 2-0 με δύο πέναλτι του Ραμίρες.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Πλάσα Κολόνια, δύο για τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο και τρεις ισοπαλίες, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Πάρκε Χουάν Γκασπάρ Πράντι».

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο ισάξιων σχεδόν, αγωνιστικά και βαθμολογικά, ομάδων.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x