ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Euro2020

Euro2020 : Δανία- Βέλγιο

Euro2020 :  Δανία- Βέλγιο
Spread the love

Στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης η Δανία υποδέχεται το Νο 1 στο Ranking της ΟΥΕΦΑ Βέλγιο στο 1ο ματς των γηπεδούχων μετά το σοβαρό περιστατικό της υγείας του Κριστιάν Έρικσεν ο οποίος ευτυχώς είναι καλά και δήλωσε πως θα υποστηρίζει τους συμπαίκτες και συμπατριώτες του με τον δικό του τρόπο από το νοσοκομείο.
Οι γηπεδούχοι σαφέστατα επηρεασμένοι από το σοβαρό περιστατικό του συμπαίκτη τους Έρικσεν, ο οποίος ξαφνικά κατέρρευσε στο γήπεδο και για κάποια λεπτά δεν λειτουργούσε η καρδιά του , έχασαν από την Φιλανδία με 1-0 στην πρεμιέρα με τους αντιπάλους να βρίσκουν δίχτυα στην μοναδική ευκαιρία τους στην αντίπαλη εστία και με τους Δανούς να χάνουν πέναλτι με τον μέσο της Τότεναμ Πιέρ Εμιλ Χόιμπεργκ.
Πλέον όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό παίζουν με την πλάτη στον τοίχο αφού χρειάζονται ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε για να διατηρήσουν αμείωτες τις ελπίδες τους για πρόκριση.
Πλην του μεγάλου άτυχου Έρικσεν δεν υπάρχουν άλλες απουσίες της τελευταίας στιγμής και αναμένεται να δούμε το “4-2-3-1” και πάλι με τον Ματίας Γιάνσεν της Μπρέντφορντ στο “10” με τον Κάσπερ Ντόλμπεργκ της Νις στο “9” και τους: Μπρέιθγουεϊντ-Πόουλσεν στα άκρα.
Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” κέδρισαν στο ρελαντί την Ρωσία με 3-0 έχοντας τον Λουκάκου σε μεγάλα κέφια αφού πέτυχε δυο γκολ και πλέον αριθμεί 22 γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις με το εθνόσημο!
Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μετράει πλέον 10 σερί νίκες ενώ έχει και μόλις μια ήττα σε 24 παιχνίδια της και εκτός έδρας ρεκόρ με μόλις μια ήττα επίσης σε όλες τις διοργανώσεις.
Στην ίδια χρονική περίοδο το Βέλγιο αριθμεί 7 διαδοχικές νίκες απέναντι σε Σκοτία 4-0, Ρωσία 4-1 και 3-0, Δανία 2-0 και Ισλανδία 2-1.
Ο Κέβιν Ντε Μπρούινε πήρε το “πράσινο” φως από τους γιατρούς και θα πάρει χρόνο συμμετοχής απόψε όχι όμως στο αρχικό σχήμα ενώ στο “3-4-2-1” πίσω από τον Λουκάκου και δίπλα στον Μέρτενς ίσως ξεκινήσει ο Εντέν Αζάρ με τον Μενιέ φουλ μπακ στα δεξιά και τον Θόργκαν Αζάρ στα αριστερά.
Τίλεμανς – Ντεντόκερ τα αμυντικά χαφ και η τριπλέτα στα στόπερ μπροστά από τον Κουρτουά θα είναι και πάλι ή ίδια με αυτήν της πρεμιέρας ( Βερτόνχεν,Αλντεβάιρελντ και ο Μπογιατά της Χέρτα).
Προϊστορία: 3-1-4 υπέρ του Βελγίου το οποίο έχει κερδίσει και στο πιο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι με 4-2 τον Νοέμβριο του 2020 για το Nations League.

* Το Βέλγιο αριθμεί 11 διαδοχικές νίκες σε Euro, 8/9 Over 2,5 με τον Λουκάκου να μετράει 22 γκολ σε 22 εμφανίσεις. Σε combo εδώ το 2ιπλο με τα πάνω από δυο γκολ και τον θηριώδη φορ της Ίντερ anytime σκόρερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 2,5


Denmark – Belgium Live Score

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x