ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Ρεντίστας – Τόρκε  

Ουρουγουάη: Ρεντίστας – Τόρκε  
Spread the love

Το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με στόχο της Ρεντίστας να βάλει τέλος στο αρνητικό της σερί και να ανακάμψει ταυτόχρονα βαθμολογικά, την στιγμή που με τρίποντο η Τόρκε θα βρεθεί στην 2η θέση και το -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Πλάσα Κολόνια, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο.

Επιτυχία σίγουρα για την Ρεντίστας το εκτός 1-1 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της «μεγάλης» Πενιαρόλ, ειδικά με τον τρόπο που αυτό προήλθε, καθώς βρέθηκε πίσω στο ογδόντα δύο, αλλά κατάφερε να δώσει την «απάντηση» της, ένα λεπτό αργότερα. Τέσσερις πλέον οι βαθμοί της στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του Απερτούρα, έχοντας προηγηθεί, το εντός 0-3 από την Φένιξ, το 2-1 στην έδρα της Μπόστον Ρίβερ, το 0-1 φιλοξενώντας την Γουόντερερς και το 0-2 από τη Ντεπορτίβο Μαλντονάδο. Εκτός συνόρων επίσης, συμμετοχή στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, εκεί όμως όπου τερμάτισε φυσιολογικά στην τελευταία θέση του 5ου γκρουπ, καθώς δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την Ράσινγκ, την Σάο Πάολο και την Σπόρτινγκ Κριστάλ.

Στην άλλη πλευρά, τρεις σερί νίκες για την Τόρκε, η οποία συνεχίζει να ανεβαίνει αθόρυβα βαθμολογικά, με εντός 2-0 αρχικά σε βάρος της Φένιξ, 2-1 ακολούθως στην έδρα της Μπόστον Ρίβερ, ενώ επικράτηση με το ίδιο σκορ την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Γουόντερερς. Εκτός συνόρων, αποκλεισμός στις λεπτομέρειες στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, παρά τη μεγάλη μάχη που έδωσε στο 2ο γκρουπ με την σπουδαία Ιντεπεντιέντε.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ρεντίστας και δύο για την Τόρκε, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη. Χαρακτηριστικό, πως η Ρεντίστας ξεκίνησε με τρεις νίκες, από το 2012 μέχρι και το 2017, αλλά η Τόρκε επικράτησε στην συνέχεια 1-0 το 2019 και 2-1 το 2020.

Επιλογή μου το «διπλό», ποντάροντας στο momentum της Τόρκε, η οποία πλησιάζει αθόρυβα την κορυφή, αλλά και την πίεση που λογικά υπάρχει στους γηπεδούχους.

Εκτίμηση:  2

(Visited 18 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x