ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Φλαμένγκο – Μπραγκαντίνο  

Βραζιλία: Φλαμένγκο – Μπραγκαντίνο  
Spread the love

Στο θρυλικό «Μαρακανά» το μοναδικό ματς για σήμερα στο Μπραζιλεϊράο, με την πρωταθλήτρια Φλαμένγκο να ψάχνει την τρίτη της νίκη σε ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις, την στιγμή που με τρίποντο η Μπραγκαντίνο θα περάσει στην κορυφή, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο.

Έξι βαθμοί για την πρωταθλήτρια Φλαμένγκο σε δύο ματς που έχει δώσει στο φετινό πρωτάθλημα στο «Μαρακανά», με 1-0 στην πρεμιέρα σε βάρος της κυπελλούχου και κατόχου του Κόπα Λιμπερταδόρες, Παλμέιρας, ενώ 2-0 ακολούθως στη μονομαχία της με την Αμέρικα Μινέιρο. Πέρα από τα παραπάνω πάντως, τέσσερις νίκες γενικότερα σε ισάριθμα ματς στις εντός συνόρων διοργανώσεις, προσθέτοντας και αυτές σε βάρος της 2ης κατηγορίας Κοριτίμπα (1-0, 2-0), που της έδωσαν την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου. Εκτός συνόρων, πρώτη και αήττητη στον 7ο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου πανηγύρισε την πρόκριση στην φάση των «16», καθώς επιβεβαίωσε εύκολα τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Βέλεζ (Αργεντινή), τη Λίγκα Κίτο (Εκουαδόρ) και την Ουνιόν Λα Καλέρα (Χιλή). Στην αποστολή της Χιλής στο Κόπα Αμέρικα ο δεξιός μπακ Ίσλα όπως και σε αυτές της Βραζιλίας και της Ουρουγουάης οι μέσοι Έβερτον Ριμπέιρο και Ντε Αρασκαέτα.

Στην αντίπερα όχθη, εντυπωσιακό, τηρουμένων των αναλογιών, το ξεκίνημα της Μπραγκαντίνο, καθώς η ομάδα της Μπραγάνσα παραμένει αήττητη στα τέσσερα πρώτα της ματς στο Μπραζιλεϊράο, την στιγμή που συμμετέχει σε δύο ακόμα διοργανώσεις, το Κόπα Σουνταμερικάνα και το κύπελλο. Δύο ισοπαλίες στη Μπραγάνσα, το 3-3 με τη Μπαΐα και το 2-2 με την Φλουμινένσε και ισάριθμα εκτός έδρας τρίποντα, το 3-0 σε βάρος της πρεμιέρας σε βάρος της Σαπεκονένσε και το 2-1 της προηγούμενης αγωνιστικής με την Κορίνθιανς για το Μπραζιλεϊράο, ενώ πρόκριση και στην φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα. Μόνο ψεγάδι, ο αποκλεισμός της στις λεπτομέρειες στο 3ο γύρο του κυπέλλου από την Φλουμινένσε, καθώς επικράτησε 2-1 στο μεταξύ τους επαναληπτικό στη Μπραγάνσα, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το 0-2 της πρώτης μονομαχίας τους στο «Μαρακανά». Αγώνας δρόμου για τον επιθετικό Κλαουντίνιο (φωτό).

Προϊστορία: Ισοπαλία με 1-1 στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Φλαμένγκο.

Πολύ πιο μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού ματς για την πρωταθλήτρια Φλαμένγκο, σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών, από την στιγμή που απέναντι υπάρχει η αήττητη σε τέσσερα ματς στο Μπραζιλεϊράο και με ευχέρεια στο σκοράρισμα, Μπραγκαντίνο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x