ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Euro2020

Εuro2020 : Ισπανία- Πολωνία

Εuro2020 :  Ισπανία- Πολωνία
Spread the love

Στην Σεβίλλη η Ισπανία υποδέχεται την Πολωνία με τους γηπεδούχους να έχουν έναν βαθμό από την «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησαν στην Σουηδία στην πρεμιέρα τους και τους φιλοξενούμενους κανέναν αφού ηττήθηκαν στο δικό τους πρώτο ματς από την Σλοβακία (1-2).

 

Οι Φούριας Ρόχας είχαν 80% κατοχή απέναντι στους Σκανδιναβούς αλλά ήταν φλύαροι ενώ μόλις οι 5/17 τελικές τους ήταν on target.

Ο Λουίς Ενρίκε αναμένεται να κάνει αλλαγές προσώπων και τακτικής απόψε απέναντι στους Πολωνούς και το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει του δίνει αυτή την επιλογή.

Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να δούμε τον Ζεράρδ Μορένο αντί του Μοράτα στο «9», τον Τιάγκο Αλκαντάρα αντί του Πέδρι στην μεσαία γραμμή ενώ δεν αποκλείεται να είναι βασικός και ο αρχηγός Μπουσκέτς που ανάρρωσε από τον Covid19.

H Πολωνία απογοήτευσε στην δική της πρεμιέρα αφού έχασε με 2-1 από την Σλοβακία έχοντας πολλά κενά στα μετόπισθεν και έναν άφαντο Λεβαντόφσκι στην επίθεση.

Πάντως τα 47 φετινά του γκολ με την Μπάγερν Μονάχου και τα 50 σε 67 συμμετοχές με το εθνόσημο τον κρατάνε βέβαια βασικό απόψε με τον φορ του ΠΑΟΚ Σβιντέρσκι πιθανότατα δίπλα του.

Προϊστορία:  Η Ισπανία έχει κερδίσει 8/10 παιχνίδια της κόντρα στην Πολωνία σε όλες τις διοργανώσεις.

  • Ο Λέβα έχει σκοράρει μόλις 2/35 προσπάθειες σε major διοργανώσεις και έτσι η Πολωνία δεν έχει σκοράρει πάνω από ένα γκολ σε κανένα από τα 12 τελευταία 90λεπτα της. Σε τιμή αουτσάιντερ θα αγοράσω εδώ τα λίγα γκολ με απόδοση 1,91 .

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5

(Visited 16 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x