ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Euro2020

Εuro2020: Ουγγαρία- Γαλλία

Εuro2020: Ουγγαρία- Γαλλία
Spread the love

Στην Βουδαπέστη η Ουγγαρία υποδέχεται την Γαλλία σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι Μαγγυάροι έχουν το πλεονέκτημα της έδρας αλλά οι παγκόσμιοι πρωταθλητές είναι ένα κλικ πιο πάνω σε όλους τους τομείς και δικαιολογημένα το μεγάλο φαβορί όχι μόνο για την κατάκτηση της νίκης στο συγκεκριμένο ματς αλλά και για το τρόπαιο.

Οι Μαγγυάροι ήταν καλοί στην πρεμιέρα τους απέναντι στην Πορτογαλία και σίγουρα το τελικό 3-0 τους αδικεί σαν έκταση του σκορ.

Σε εκείνο το ματς έσπασε και ένα αήττητο 11 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Μάρκο Ρόσι αλλά η μεγαλύτερη ζημιά ήταν πως εκτός από την ήττα έχουν και μια διαφορά τερμάτων 0-3 που δυσχεραίνει επίσης πολύ την υπόθεση πρόκριση αφού εκτός από το σημερινό ματς την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύουν στο Μόναχο για να αντιμετωπίσουν την Γερμανία.

Η Γαλλία έπαιξε όσο χρειαζόταν για να κερδίσει την Γερμανία με 1-0 με αυτογκολ του Χούμελς ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως η νίκη ήλθε πιο άνετα από όσο ενδεχομένως να μαρτυρά το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Ντεσάμπ με αυτό το 2ιπλο έφτασε τις 9 διαδοχικές νίκες εκτός έδρας συμπεριλαμβανομένων των τριών «εξορμήσεων» στο Nations League το Φθινόπωρο και των δυο για τα προκριματικά του Μουντιάλ τον Μάρτιο.

Επίσης κάτι που ενισχύει το momentum της είναι πως αριθμεί 5 σερί νίκες με μηδέν παθητικό στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Προϊστορία: Σε major διοργανώσεις η Γαλλία αριθμεί 2/2 σε νίκες. Το 1978 με 3-1 και το 1986 με 3-0. Σε Ουγγρικό έδαφος έχει κερδίσει μόλις 1/8 περιπτώσεις με 6 (!) ήττες.

  • Δεν με τρομάζει η κακή παράδοση της Γαλλίας στην Ουγγαρία. Καλός ο Γκουλάτσι κάτω από την εστία, τρεχαλατζής ο Νάγκι, τεχνίτης ο Σάλαι αλλά δεν θα αντέξουν στην ποιότητα των παγκόσμιων πρωταθλητών.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 + Over 2,5

 

(Visited 21 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

1 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x