ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Euro2020

Euro2020 : Πορτογαλία- Γερμανία

Euro2020 :  Πορτογαλία- Γερμανία
Spread the love

Οι πρωταθλητές Ευρώπης με τον ρέκορντμαν Κριστιάνο Ρονάλτο βρίσκει λύσεις ενώ οι Γερμανοί δεν είναι το ίδιο ζωηροί στην επίθεση. Μεγάλη μάχη αναμένεται στο Μόναχο με τους γηπεδούχους να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.

 

H Πορτογαλία πίεσε στο τελευταίο 10λεπτο την ψυχωμένη Ουγγαρία στην πρεμιέρα της και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο επιβλήθηκε με 3-0.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης βρήκαν λύση με τον CR7 ο οποίος έφτασε τα 11 γκολ και τα 5 Euro αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός πως για 80 ολόκληρα λεπτά στον αγώνα ήταν φλύαροι στην επίθεση και μάλλον προβλέψιμοι.

Ο Φερνάντο Σάντος θα πρέπει να βρει λύσεις σε αυτό το θέμα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τα πάντσερ.

Αν πάντως κερδίσουν απόψε θα γίνουν οι δεύτεροι  μόλις εν δυνάμει πρωταθλητές Ευρώπης που πετυχαίνουν back to back νίκες μετά την Ισπανία το 2016 στην εκκίνηση του ομίλου.

Πάντως έχουν χάσει μόλις 2/30 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας κερδίσει στα 19 με τέρματα: 67-19.

«Αν θέλουμε να κερδίσουμε την Πορτογαλία πρέπει να είμαστε πιο ζωηροί στην επίθεση» τόνισε ο Γιοακίμ Λεβ και δεν έχει άδικο.

Το σύστημα με τον Γκνάμπρι ψευτοεννιάρι δεν δούλεψε ούτε ο Τίμο Βέρνερ και ο Φόλαντ έκαναν την διαφορά όταν πέρασαν σαν αλλαγή ενώ ο Τόμας Μίλερ δεν μπορεί να παίξει φουνταριστός αφού ξέρει να κινείται καλά στον χώρο πίσω από τον φορ και όταν παίζει κορυφή εγκλωβίζεται.

Η αλήθεια είναι πως τα πάντσερ είναι σε πτώση αφού έχουν χάσει 3/4 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο γκρουπ σε όσα δηλαδή είχαν ηττηθεί στα προηγούμενα 24 εκ των οποίων μάλιστα τα 16 ήταν νίκες.

Προϊστορία:  Η τελευταία νίκη των Πορτογάλων επί της Γερμανίας ήταν στην φάση των ομίλων του Euro2000 όταν είχαν κερδίσει με 3-0 χάρη σε χατ τρικ του Σέρχιο Κονσεϊσάο. Από τότε μετράνε οι Γερμανοί 4/4 σε νίκες σε τελική φάση major διοργάνωσης. Στο Μουντιάλ του 2006, στο Euro του 2008, στο Euro2012 και στο Μουντιάλ του 2014.

  • Το ματς θα το πάει συντηρητικά ο Σάντος ενώ την ίδια ώρα οι Γερμανοί έχουν πρόβλημα στο γκολ. Αγοράζω το σύνολο τερμάτων 2-3 σε απόδοση 1,90 και κόντρα στην πρόσφατη παράδοση σε αυτό το ζευγάρι που θέλει να έχει αυτό τα ζευγάρι 3,4 γκολ μέσο όρο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

 

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x