ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Ατλέτικο Παραναένσε – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε

Βραζιλία: Ατλέτικο Παραναένσε – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στην «Αρένα ντα Μπαϊσάδα», εκεί όπου θα βρεθούν αντιμέτωπες η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο στο Μπραζιλεϊράο, η Ατλέτικο Παραναένσε και η αήττητη σε τρεις διοργανώσεις, Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.

Τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στο Μπραζιλεϊράο για την Ατλέτικο Παραναένσε, μάλιστα με μηδέν παθητικό, με 1-0 αρχικά φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Αμέρικα Μινέιρο, ενώ δύο «διπλά» στην συνέχεια, με 3-0 σε βάρος της Ζουβεντούδε και 1-0 στο Πόρτο Αλέγκρε με την τοπική Γκρέμιο. Πρόκριση επίσης για την Ατλέτικο Παραναένσε στην φάση των «16», τόσο στο κύπελλο όσο και το Κόπα Σουνταμερικάνα, συνεχίζοντας σε υψηλές πτήσεις ταυτόχρονα σε τρεις διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα, στην 1η θέση του 4ου ομίλου του Κόπα Σουνταμερικάνα με αντιπάλους τη Μελγκάρ (Περού), την Άουκας (Εκουαδόρ) και τη Μετροπολιτάνος (Βενεζουέλα), ενώ το εμπόδιο της 2ης κατηγορίας Αβαΐ, αυτό που ξεπέρασε πρόσφατα στο κύπελλο (1-1, 1-0).

Στην άλλη πλευρά, επτά βαθμοί για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε σε τρία ματς στο Μπραζιλεϊράο, με 1-0 στην πρεμιέρα στην έδρα της Κορίνθιανς, ενώ 2-0 στην συνέχεια φιλοξενώντας την Σάο Πάολο και 0-0 στην Γκοϊανία με την Φορταλέζα, όπου είχε και τις πρώτες της απώλειες στο πρωτάθλημα. Πέρα του πρωταθλήματος, εκπληξη θεωρητικά, η πρόκριση στους «16» του κυπέλλου σε βάρος της Κορίνθιανς (2-0, 0-0), ενώ άξιο αναφοράς, πως αποκλείστηκε χωρίς ήττα στο Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς τερμάτισε στην 2η θέση στο 6ο γκρουπ πίσω από τη Λιμπερτάδ.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ατλέτικο Παραναένσε, μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1), το 2011 και στο ματς του περσινού πρωταθλήματος και μία ισοπαλία, το 2-2 του 2017, στις τρεις μονομαχίες της την τελευταία δεκαετία στην «Αρένα ντα Μπαϊσάδα» με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 27 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x