ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Μπραζίλ Πελότας

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Μπραζίλ Πελότας
Spread the love

Με στόχο να επιστρέψει στα τρίποντα η Κλαμπ Ρεγκάτας, η οποία έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, την στιγμή που η Μπραζίλ Πελότας πανηγύρισε, το Σάββατο που μας πέρασε, την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, με 0-1 αρχικά στην Γκοϊανία από την τοπική Γκοϊάς, ενώ 0-3 το Σάββατο που μας πέρασε στο Ρίο από την Βάσκο. Νωρίτερα πάντως, επτά βαθμοί στα τρία πρώτα της ματς στο πρωτάθλημα, με εντός 2-2 στην πρεμιέρα με τη νεοφώτιστη Ρέμο, 4-3 στο Μπέλο Οριζόντε σε βάρος της Κρουζέιρο και 3-2 φιλοξενώντας την Κονφιάνσα, ενώ τεράστια έκπληξη ενδιάμεσα αυτών, καθώς άφησε εκτός κυπέλλου στον 3ο γύρο της φετινής διοργάνωσης, την κάτοχο του τίτλου Παλμέιρας. Παθητική εμφάνιση από την Κλαμπ Ρεγκάτας στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Βάσκο, στο οποίο είδε την αντίπαλο της να δημιουργεί ευκαιρίες και να ανοίγει τελικά το σκορ στο τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό. Διαφορετική η εικόνα της πάντως στην επανάληψη, όπου πήρε τα ηνία του ματς, αγγίζοντας δύο φορές την ισοφάριση, καθώς είχε ισάριθμα δοκάρια. Παρόλα αυτά, η αδυναμία της να βρει δίχτυα, έφερε και την «τιμωρία» της σχεδόν από το πουθενά, καθώς η Βάσκο πέτυχε άλλα δύο γκολ στο ογδόντα πέντε και το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, πολύτιμο 2-1 το Σάββατο που μας πέρασε φιλοξενώντας την Γκοϊάς, βλέποντας τη Μπραζίλ Πελότας να πραγματοποιεί την ανατροπή, πανηγυρίζοντας όπως προαναφέρθηκε, την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Πέρα από τα παραπάνω, ξεκόλλησε από την επικίνδυνη ζώνη, σημειώνοντας πως είχαν προηγηθεί, η λευκή ισοπαλία της πρεμιέρας φιλοξενώντας τη Λοντρίνα, το εκτός 0-1 από την Ρέμο, το εντός 1-2 από την Βάσκο όπου έπεσε στο φινάλε «θύμα» ανατροπής και το τυχερό, τουλάχιστον βάσει εικόνας, 1-1 στην έδρα της Κονφιάνσα. Πίσω στο σκορ στο ματς με την Γκοϊάς στο όγδοο μόλις λεπτό, με τη Μπραζίλ Πελότας όμως στην συνέχεια όχι μόνο να ισοφαρίζει με την κεφαλιά του Φαμπρίσιο στο είκοσι πέντε, αλλά να πραγματοποιεί την ανατροπή με κοντινό πλασέ του Γκαμπριέλ στο πενήντα οκτώ. Χωρίς ιδιαίτερο κίνδυνο μάλιστα στην συνέχεια, παρά το γεγονός πως έμεινε στο εβδομήντα έξι με παίκτη λιγότερο. Τιμωρημένος για σήμερα, ο μέσος Γκαμπριέλ.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, ισάριθμες για τη Μπραζίλ Πελότας και μία ισοπαλία, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό.

Μονομαχία δύο απρόβλεπτων και σχεδόν ισάξιων ομάδων. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 37 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x