ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Φένιξ

Ουρουγουάη: Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Φένιξ
Spread the love

Στο «Εστάντιο Μπελβεντέρε» το ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Απερτούρα, με τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο σε ρόλο φαβορί, ψάχνοντας το τρίποντο που θα την φέρει προσωρινά στην κορυφή.

Ήττα με 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Πλάσα Κολόνια, η οποία γκρέμισε τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ άξιο αναφοράς, πως είναι η μία από τις δύο ομάδες, με την άλλη να είναι η Τόρκε, που δεν έχουν ισοπαλία ακόμα στο Απερτούρα. Πίσω στο σκορ στο ματς στην έδρα της Πλάσα Κολόνια στο τέταρτο μόλις λεπτό, βλέποντας όμως τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο να φτάνει στο 1-1, με κοντινό, εντός περιοχής σουτ του Φερνάντες στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου (47΄), παρά το γεγονός πως έπαιζε από το σαράντα τρία με παίκτη λιγότερο. Παρόλα αυτά, δεν άντεξε στην συνέχεια την πίεση των γηπεδούχων, λυγίζοντας σε μια φάση διαρκείας στην εστία της, επτά λεπτά πριν το φινάλε. Τιμωρημένος για σήμερα, ο 31χρονος αμυντικός, Γκαρσία.

Στην αντίπερα όχθη, δύο συνεχόμενες ήττες, μετά και το 1-3 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Σερίτο, με τις οποίες η Φένιξ «υποχώρησε» στην 10η θέση του Απερτούρα. Πίσω στο σκορ η Φένιξ στο ματς με την Σερίτο στο έκτο μόλις λεπτό, ενώ το 0-2 από την αντίπαλο της στο εξήντα, με τα δύο τέρματα της αντιπάλου της να είναι «δώρα» του γκολκίπερ Καζανόβα. Η μείωση του σκορ ακολούθως από σέντρα σουτ του Άλβες στο εβδομήντα έξι, με την Φένιξ όμως να ρισκάρει στην συνέχεια στην προσπάθεια της για την ισοφάριση, δίνοντας την ευκαιρία στην Σερίτο να την «τιμωρήσει» στην κόντρα, στο οκτώ λεπτά πριν το φινάλε. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, τρεις για την Φένιξ και ισάριθμες ισοπαλίες, στις 10 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Εστάντιο Μπελβεντέρε».

Δύο νίκες στο φετινό Απερτούρα στο «Εστάντιο Μπελβεντέρε» για τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, το 3-0 σε βάρος της Σέρο Λάργκο και το 5-0 με την Σουντ Αμέρικα, εκτιμώντας πως σήμερα θα τις κάνεις τρεις.

Εκτίμηση:  1

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x