ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Κορίνθιανς – Σπορτ Ρεσίφε

Βραζιλία: Κορίνθιανς – Σπορτ Ρεσίφε
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Κορίνθιανς φιλοξενώντας στη «Νέο Κίμικα Αρένα» την Σπορτ ψάχνοντας το πρώτο της τρίποντο για φέτος στο γήπεδο της, έχοντας σύμμαχο μία εξαιρετική προϊστορία την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την ομάδα του Ρεσίφε.

Λευκή ισοπαλία την Κυριακή που μας πέρασε για την Κορίνθιανς στο Σαλβαντόρ και τη μονομαχία της με την τοπική Μπαΐα, σε ένα ματς στο οποίο υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν και στο οποίο η μοιρασιά των βαθμών στο φινάλε, πολύ πιθανό να άφησε ικανοποιημένες και τις δύο αντιπάλους. Μόλις ένα τρίποντο πάντως για την «τιμάο» στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, καθώς είχαν προηγηθεί, το εντός 0-1 της πρεμιέρας από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, το 1-0 στο Μπέλο Οριζόντε σε βάρος της τοπικής Αμέρικα Μινέιρο, το 1-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Παλμέιρας και το 1-2 φιλοξενώντας την πρωτοπόρο Μπραγκαντίνο. Αρκετές απουσίες επίσης, οι οποίες όμως θεωρούνται πλέον πάγιες.

Στην αντίπερα όχθη, ήττα με 0-1 για την Σπορτ την Κυριακή που μας πέρασε στην έδρα της νεοφώτιστης Ζουβεντούδε, με την ομάδα του Ρεσίφε πλέον, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 15η θέση και στο +1 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς στην έδρα της Ζουβεντούδε, στο οποίο οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ κυρίως με μακρινά σουτ και στο οποίο οι γηπεδούχοι ήταν απλά πιο τυχεροί, καθώς βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα σε μια φάση διαρκείας στην εστία της Σπορτ, επτά λεπτά πριν το φινάλε. Χωρίς σημαντικά προβλήματα για την ομάδα της Ρεσίφε, για την οποία είχαν προηγηθεί, το εκτός 2-2 της πρεμιέρας με την Ιντερνασιονάλ, το 0-1 φιλοξενώντας την Ατλέτικο Μινέιρο, το 0-1 στην Φορταλέζα από την ομώνυμη ομάδα και το εντός 1-0 σε βάρος της Γκρέμιο.

Προϊστορία: Επτά νίκες για την Κορίνθιανς, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σπορτ Ρεσίφε.

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, το κίνητρο της Κορίνθιανς να σπάσει το ρόδι στη «Νέο Κίμικα Αρένα», την πολύ καλή προϊστορία της την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σπορτ, αλλά και το ότι η σημερινή της αντίπαλος χάνει αρκετή από την δύναμη της όταν απομακρύνεται από το Ρεσίφε.

Εκτίμηση:  1

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x