ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Αμέρικα: Βολιβία – Ουρουγουάη  

Κόπα Αμέρικα: Βολιβία – Ουρουγουάη  
Spread the love

Στην «Αρένα Παντανάλ» της Κουιαμπά το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Ουρουγουάη σε ρόλο φαβορί απέναντι στην Βολιβία, ψάχνοντας τη νίκη που όχι μόνο θα της εξασφαλίσει την συμμετοχή στα νοκ άουτ, αλλά θα της δώσει την ευκαιρία για κάτι καλύτερο από την 4η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι 10 ομάδες που συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση, έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους των πέντε, από τους οποίους την πρόκριση στα χιαστί νοκ άουτ προημιτελικά θα πάρουν αυτές που θα τερματίσουν από την 1η ως και την 4η θέση. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και τα μεταξύ των ομάδων ματς. Στον 1ο όμιλο μετέχουν η Αργεντινή, η Βολιβία, η Ουρουγουάη, η Χιλή και η Παραγουάη και στον 2ο η διοργανώτρια Βραζιλία, η Κολομβία, η Βενεζουέλα, το Περού και το Εκουαδόρ.

Χωρίς βαθμό η Βολιβία στα δύο πρώτα της ματς στην φετινή διοργάνωση, επιβεβαιώνοντας όλους όσους υποστήριζαν πως είναι το μεγάλο φαβορί για την 5η θέση στον 1ο όμιλο και φυσικά τον αποκλεισμό. Η ήττα επίσης από την Παραγουάη στην πρεμιέρα όπου έπεσε μάλιστα «θύμα» ανατροπής στο μεταξύ τους 1-3, πολύ πιθανό να ήταν και καταδικαστική, καθώς προήλθε από το μοναδικό αντίπαλο που η Βολιβία πίστευε πως θα βάλει πλάτη. Κολακευτικό ακολούθως το 0-1 από την Χιλή, όπου ο γκολκίπερ Λάμπε κατέβασε τα ρολά, ελπίζοντας πλέον σε ένα θαύμα τόσο σήμερα όσο και στο φινάλε όπου η Βολιβία θα βρεθεί απέναντι στην Αργεντινή. Τιμωρημένος για σήμερα, ο δεξιός μπακ Ντιέγκο Μπεχαράνο.

Στον αντίποδα, ένας βαθμός για την Ουρουγουάη, καθώς η ομάδα του 74χρονου Όσκαρ Ταμπάρες ηττήθηκε εύκολα στο ντέρμπι της πρεμιέρας από την Αργεντινή (0-1), ενώ ζορίστηκε αρκετά στην συνέχεια στη μονομαχία της την προηγούμενη αγωνιστική με την Χιλή (1-1). Μονόδρομος πλέον το τρίποντο στο σημερινό ματς, όχι μόνο για να μη μπλέξει σε περιπέτειες, αλλά για να αποφύγει ταυτόχρονα την 4η θέση, η οποία θα την στείλει στα νοκ άουτ προημιτελικά πάνω στην διοργανώτρια Βραζιλία. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο επίσημο ματς ανάμεσα στην Βολιβία και την Ουρουγουάη για την τελευταία δεκαετία σε ουδέτερη έδρα.

Φαβορί η Ουρουγουάη, αλλά απελπιστικά χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει. Συνεπώς, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, για κάτι υψηλότερο και πιο συγκεκριμένα το n/g, εκτιμώντας πως η Ουρουγουάη θα προσπαθήσει και να κρατήσει το μηδέν και στην συνέχεια να ψάξει με υπομονή το γκολ.

Εκτίμηση:  N/G

 

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x