ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Euro2020

Euro2020: Ουαλία- Δανία

Euro2020:  Ουαλία- Δανία
Spread the love

Στο Άμστερνταμ η Ουαλία αντιμετωπίζει την Δανία στο 1ο χρονικά παιχνίδι για τα νοκ άουτ αλλά στις εξέδρες της Γιόχαν Κρόιφ Αρένα θα βρίσκονται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μονάχα Δανοί Fans αφού η Κυβέρνηση της Ολλανδίας δεν δέχεται ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο στην χώρα της λόγω πανδημίας.
Η Ουαλία βρίσκεται στα νοκ άουτ τελικής φάσης ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για 2η συνεχόμενη φορά και ευελπιστεί πλέον να πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία με αυτή του 2016 όταν είχε φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Η πρόσφατη ήττα από την Ιταλία με 1-0 αποδείχθηκε ανώδυνη αφού η Ουαλία τερμάτισε 2η στο γκρουπ πίσω από την Σκουάντρα Ατζούρα αλλά έχασαν με αποβολή τον μέσο της Τσέλσι Ιθαν Αμπάντου ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Σαββάτου.
Ωστόσο οι: Μπεν Ντέιβιτς, Μουρ , Μέπαμ και λοιποί βασικοί που δεν έπαιξαν κόντρα στην Ιταλία για να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες θα είναι ξανά στο αρχικό σχήμα.
Ο Ρόμπερτ Πέιτζ ξέρει πως η ομάδα του έχει χτίσει μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά την πρόκριση στο νοκ άουτ και δήλωσε πως με την τριάδα των: Μπείλ, Ράμσεϊ και Ντάνιελ Τζέιμς θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις χαρακτηρίζοντας μάλιστα την εθνική του ομάδα ως μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη σε αυτόν τον τομέα.
Η Δανία με το εντυπωσιακό 4-1 επί της Ρωσίας στο φινάλε προκρίθηκε ως 2η πίσω από το Βέλγιο με καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Φιλανδία.
Γενικά με βάση την εικόνα που έδειξε και στα τρία παιχνίδια της η ομάδα του Χιούλμαντ άξιζε να περάσει στα νοκ άουτ.
Αρχικά έχασε από την Φιλανδία με 1-0 σε ένα ματς που επηρεάστηκε σε μέγιστο βαθμό όπως είναι λογικό και επόμενο από το σοβαρό περιστατικό του Έρικσεν.
Στην συνέχεια κοίταξε στα μάτια το Βέλγιο και “λύγισε” στα σημεία από το ταλέντο και την οξυδέρκεια του Ντε Μπρούινε ενώ στο τέλος σκόρπισε την Ρωσία με 4-1 σε ένα ματς που έλαμψε ο Μίκαελ Ντάμσγκορντ της Σαμπντόρια μεταξύ άλλων.
Δεν έχει λόγο ο Χιούλμαντ να αλλάξει κάτι σε τακτική και πρόσωπα και έτσι αναμένεται να δούμε και πάλι το “3-4-3” με τους: Ντάμσγκορντ- Πόουλσεν και τον Μπρέιθγουεϊτ μπροστά.

Προϊστορία: Δέκα φορές έχουν αναμετρηθεί οι δυο ομάδες και δεν έχει υπάρξει καμία ισοπαλία. Έξι νίκες αριθμούν οι Δανοί και τέσσερις η Ουαλία.

* Η Δανία θεωρώ πως είναι ανώτερη ομάδα σε ποιότητα και εμπειρία και αν βάλει κάτω την μπάλα έχει το προβάδισμα για την νίκη αλλά το 1,85 που έχει απόδοση η νίκη της δεν αντικατοπτρίζει το.. ζύγι των δυο ομάδων ειδικά σε νοκ άουτ αγώνα. Πάω με το σύνολο τερμάτων 2-3 σε απόδοση 1,95 .

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

 

 

 

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ 
Wales – Denmark Ζωντανά αποτελέσματα

(Visited 16 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x