ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Βάσκο – Μπρούσκε

Βραζιλία Β΄: Βάσκο – Μπρούσκε
Spread the love

Στο «Σάο Ζανουάριο» του Ρίο, το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας, με την Βάσκο να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρώτη τετράδα, την στιγμή που με νίκη η νεοφώτιστη Μπρούσκε θα βρεθεί στο -3 από την πρωτοπόρο Ναούτικο.

Ήττα με 1-2 μεσοβδόμαδα στο Μπέλο Οριζόντε από την Κρουζέιρο, με την Βάσκο όχι μόνο να πέφτει «θύμα» ανατροπής στο συγκεκριμένο ματς, αλλά να «υποχωρεί» ταυτόχρονα στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μπροστά στο σκορ η Βάσκο στο ένατο μόλις λεπτό, με ένα κοντινό, εντός περιοχής διαγώνιο σουτ του Μοράτο, σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή της Κρουζέιρο, η οποία όμως όχι μόνο ισοφάρισε στο δέκα πέντε, αλλά βρήκε και δεύτερη φορά το δρόμο για τα δίχτυα στο είκοσι οκτώ. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στην συνέχεια, χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Μία νίκη (Κλαμπ Ρεγκάτας 3-0) και δύο ήττες (Οπεράριο 0-2, Αβαΐ 0-2) για την Βάσκο, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα στο «Σάο Ζανουάριο», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Μπρούνο Γκόμες.

Στην αντίπερα όχθη, λευκή ισοπαλία φιλοξενώντας την Σαμπάιο Κορέια, βλέποντας τη Μπρούσκε  όχι μόνο να έχει ένα μόλις βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, αλλά να προσγειώνεται ταυτόχρονα στην πραγματικότητα, μετά το απόλυτο στα τρία πρώτα της ματς. Πιο συγκεκριμένα, 1-3 στο Σαλβαντόρ από την τοπική Βιτόρια, έχοντας προηγηθεί, το εντός 2-1 της πρεμιέρας σε βάρος της Πόντε Πρέτα, το 1-0 στην έδρα της Λοντρίνα και το 2-1 στο «Ρεσακάντα» της Φλοριανόπολις και τη μονομαχία της με την Αβαΐ. Πολλές και σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με την Σαμπάιο Κορέια, στο οποίο όμως το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ, παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. Δύο νίκες (Λοντρίνα 1-0, Αβαΐ 2-1) και μία ήττα (Βιτόρια 1-3) για τη Μπρούσκε, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στην Βάσκο και την Μπρούσκε στο Ρίο για την τελευταία δεκαετία.

Πολύ πιο μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού ματς, τουλάχιστον σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών, για την απρόβλεπτη και με δύο ήττες ήδη στο γήπεδο της, Βάσκο, ειδικά από την στιγμή που έχει απέναντι ένα αντίπαλο που έχει άγνοια κινδύνου.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x