ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Ατλέτικο Μινέιρο – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε

Βραζιλία: Ατλέτικο Μινέιρο – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε
Spread the love

Στο «Μινεϊράο» την έδρα της «μισητής» συμπολίτισσας Κρουζέιρο και όχι στο «Ιντεπεντένσια» το συγκεκριμένο ματς, με την Ατλέτικο Μινέιρο σε ρόλο φαβορί, τουλάχιστον στο σετ των τιμών και με στόχο να αφήσει πίσω της τις ήττες που προηγήθηκαν από την Σεαρά και την Σάντος.

Δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες για την Ατλέτικο Μινέιρο και προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας του Μπέλο Οριζόντε μετά το 1-2 αρχικά από την Σεαρά και την παθητική εμφάνιση και το 0-2 της προηγούμενης αγωνιστικής από την Σάντος. Στις υπόλοιπες διοργανώσεις, στους «16» τόσο του κυπέλλου όπου θα βρει απέναντι της τη Μπαΐα όσο και του Κόπα Λιμπερταδόρες και με αντίπαλο εκεί τη Μπόκα Τζούνιορς. Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ της, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα στο Μπέλο Οριζόντε (Σάο Πάολο 1-0, Σαπεκοένσε 1-1, Φορταλέζα 1-2), ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Άλαν.

Στον αντίποδα, 0-1 την Δεύτερα που μας πέρασε φιλοξενώντας τη Μπραγκαντίνο, βλέποντας την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε να γνωρίζει την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα στην Γκοϊανία. Πιο απειλητική και με περισσότερες ευκαιρίες η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στο μεταξύ τους ματς, στο οποίο πάντως η Μπραγκαντίνο κατάφερε να «πληγώσει» την ομάδα της Γκοϊανίας, έστω και κόντρα στην ροή του αγώνα, σε μία από τις λιγοστές αντεπιθέσεις της, οκτώ λεπτά πριν το φινάλε. Μία νίκη (Κορίνθιανς 1-0) και μία ήττα (Ατλέτικο Παραναένσε 1-2) για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, σε δύο ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από την Γκοϊανία, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ατλέτικο Μινέιρο και δύο ισοπαλίες, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας επιπλέον πως αρχίζει να βγαίνει η κούραση στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η οποία δεν ήταν μαθημένη με τρία καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη (πρωτάθλημα, κύπελλο, Κόπα Σουνταμερικάνα).

Εκτίμηση:  1

(Visited 29 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x