ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Κουιαμπά – Φλαμένγκο   

Βραζιλία: Κουιαμπά – Φλαμένγκο   
Spread the love

Δαυίδ εναντίον Γολιάθ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση στην «Αρένα Παντανάλ» ανάμεσα στη νεοφώτιστη Κουιαμπά και την δις πρωταθλήτρια Βραζιλίας, Φλαμένγκο, με την οποία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο.

Χωρίς τρίποντο ακόμα στο πρωτάθλημα η νεοφώτιστη Κουιαμπά, σημειώνοντας όμως πως δε μπορεί να χαρακτηριστεί και αποτυχία το ότι έχει τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε ματς, με τις τρεις μάλιστα μακριά από την «Αρένα Παντανάλ». Πιο συγκεκριμένα, 2-2 στην πρεμιέρα στο εντός έδρας ντέρμπι νεοφώτιστων με την Ζουβεντούδε, ενώ τέσσερα ματς στην συνέχεια μακριά από το γήπεδο της, με 0-1 από την Φλουμινένσε, 0-0 με την Αμέρικα Μινέιρο, 2-2 με την Σάο Πάολο και 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική στο Ρεσίφε με την τοπική Σπορτ. Χωρίς σημαντικά προβλήματα επίσης, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, χωρίς ισοπαλία η Φλαμένγκο σε πέντε ματς, με πιο πρόσφατο αγωνιστικό δείγμα, το οδυνηρό, τουλάχιστον βάσει εικόνας, 0-1 της Κυριακής στην έδρα της νεοφώτιστης Ζουβεντούδε. Πολύ δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος στο συγκεκριμένο ματς, καθώς έβρεχε αδιάκοπα κατά την διάρκεια του αγώνα, με την αποστολή της Φλαμένγκο να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο μετά το τέρμα της αντιπάλου της στο εικοστό πέμπτο λεπτό. Κυρίαρχος στην συνέχεια η Φλαμένγκο, αδυνατώντας όμως να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό, καθώς δεν κατάφερε να διασπάσει το τείχος που όρθωσαν οι γηπεδούχοι. Είχαν προηγηθεί, το εντός 1-0 της πρεμιέρας σε βάρος της Παλμέιρας, το 2-0 φιλοξενώντας την Αμέρικα Μινέιρο, το 2-3 στο «Μαρακανά» από την πρωτοπόρο Μπραγκαντίνο και το 2-1 στη μονομαχία της στο Ρίο με την Φορταλέζα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, καθώς κάποιοι παίκτες που απουσιάζουν στο Κόπα Αμέρικα θεωρούνται πλέον πάγιες απουσίες.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κουιαμπά.

Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, ψάχνοντας φυσικά κάτι ελκυστικό και πιο συγκεκριμένα αυτών των λίγων γκολ, καθώς περιμένων την Κουιαμπά να πάει σε «κλεφτοπόλεμο» για να καταφέρει να πραγματοποιήσει τη μεγάλη έκπληξη με την δις πρωταθλήτρια Βραζιλίας.

Εκτίμηση:  Under 2,5

 

 

(Visited 25 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x