ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κοριτίμπα – Ρέμο  

Βραζιλία Β΄: Κοριτίμπα – Ρέμο  
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Κοριτίμπα φιλοξενώντας στο «Κόουτο Περέιρα» τη νεοφώτιστη Ρέμο, ψάχνοντας το τρίποντο που όχι μόνο θα την διατηρήσει στην 2η θέση, αλλά πολύ πιθανό να την φέρει και στην κορυφή, ανάλογα φυσικά το αποτέλεσμα της εντός έδρας μονομαχίας της πρωτοπόρου Ναούτικο στο Ρεσίφε με την Οπεράριο.

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες για την Κοριτίμπα, με τις τρεις εξ αυτών μάλιστα μακριά από το γήπεδο της, μετά και το 1-0 μεσοβδόμαδα στην έδρα της Κονφιάνσα, η οποία την διατήρησε στην 2η θέση και το -2 από την πρωτοπόρο Ναούτικο. Είχαν προηγηθεί, το 1-0 στην Γκοϊανία σε βάρος της τοπικής Βίλα Νόβα, το 1-0 φιλοξενώντας την Βιτόρια και το εκτός 2-0 με την Γκουαρανί, ενώ άξιο αναφοράς, πως έχει και ένα ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Ναούτικο. Πιο απειλητική και με περισσότερες ευκαιρίες η Κονφιάνσα στο μεταξύ τους ματς, παρά το γεγονός μάλιστα πως έπαιζε από το εξήντα με παίκτη λιγότερο, με την Κοριτίμπα όμως να «καθαρίζει» με «επαγγελματικό» τρόπο, με το 1-0, κόντρα στην ροή του αγώνα, με κεφαλιά του Βαγκινίνιο στο τεσσαρακοστό πρώτο λεπτό. Δύο νίκες (Αβαΐ 2-0, Βιτόρια 1-0) και μία ισοπαλία (Λοντρίνα 1-1) για την Κοριτίμπα, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα στο «Κόουτο Περέιρα», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Γουίλιαν Φαρίας.

Στην αντίπερα όχθη, 0-2 φιλοξενώντας την Σαμπάιο Κορέια, βλέποντας την ομάδα του Μπελέμ χωρίς νίκη για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική, σημειώνοντας μάλιστα, πως το αποτέλεσμα αυτό αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» στον πάγκο για τον 60χρονο Πάουλο Μποναμίγκο. Φλύαρη και αναποτελεσματική η Ρέμο στο ματς με την Σαμπάιο Κορέια, παρά το γεγονός πως είχε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της, με τους φιλοξενούμενους να την «τιμωρούν» αρχικά με πέναλτι στο εβδομήντα επτά, ενώ το 0-2 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Δύο ισοπαλίες (Κλαμπ Ρεγκάτας 2-2, Ναούτικο 1-1) και μία ήττα (Μποταφόγκο 0-3) για την Ρέμο, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Μπελέμ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κοριτίμπα.

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες για την κυνική και με κίνητρο κορυφής Κοριτίμπα, η οποία έχει τον τίτλο του φαβορί στην προβληματική και εντός επικίνδυνης ζώνης Ρέμο, η οποία μάλιστα θα παραταχθεί με υπηρεσιακό σήμερα στο «Κόουτο Περέιρα».

Εκτίμηση:  1

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x