ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Ναούτικο – Οπεράριο  

Βραζιλία Β΄: Ναούτικο – Οπεράριο  
Spread the love

Tρεις συνεχόμενες ισοπαλίες για τη Ναούτικο, η οποία θέλει όχι μόνο να επιστρέψει στις νίκες αλλά και να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, την στιγμή που η Οπεράριο βρίσκεται στην 6η θέση και το -3 από την πρώτη τετράδα.

Μοναδική ομάδα που διατηρεί το αήττητο η πρωτοπόρος Ναούτικο, με χαρακτηριστικό για την ομάδα του Ρεσίφε πως ξεκίνησε στο πρωτάθλημα με πέντε νίκες, αλλά έρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στις ισάριθμες πρόσφατες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 1-1 μεσοβδόμαδα στο Μασεϊό με την τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας, έχοντας προηγηθεί το 0-0 φιλοξενώντας τη Λοντρίνα και το 1-1 με τη νεοφώτιστη Ρέμο. Νωρίτερα, 1-0 στην πρεμιέρα στο Ρεσίφε με την CSA, 1-0 την 2η αγωνιστική στο Σαλβαντόρ με την τοπική Βιτόρια, 3-1 στην έδρα της Γκουαρανί, ενώ 2-0 στο «Αφλίτος» του Ρεσίφε με την Βίλα Νόβα και 3-1 φιλοξενώντας τη Μποταφόγκο. Ανώτερη και με πολλές ευκαιρίες η Ναούτικο στο ματς στο Μασεϊό με την τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας, στο οποίο άνοιξε τελικά το σκορ στο εξηκοστό λεπτό, με εντός περιοχής, διαγώνιο σουτ του Έρικ. Η αδυναμία της πάντως να «καθαρίσει» στην συνέχεια το ματς, έφερε και την «τιμωρία» της στις καθυστερήσεις, με το 1-1 από τους γηπεδούχους σχεδόν από το πουθενά, κόντρα φυσικά στην ροή του αγώνα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, αποτυχία σίγουρα για την Οπεράριο ο ένας μόλις βαθμός στα δύο συνεχόμενα ματς στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με μόνο θετικό πάντως, το ότι δεν έχασε την επαφή της με την πρώτη τετράδα. Πίσω στο σκορ η Οπεράριο στο ματς με την Βίλα Νόβα στο έκτο μόλις λεπτό, στη μοναδική επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας στην συνέχεια σημαντικές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι, πριν το 1-1 από την κοντινή κεφαλιά του Ρικάρντο Μπουένο στο σαράντα δύο. Η ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο κορυφαίος και αυτός που κατέβασε τα ρολά ήταν ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και στο οποίο η Βίλα Νόβα «τιμώρησε» την Οπεράριο, στη μοναδική της επιθετική προσπάθεια στην επανάληψη, εννέα λεπτά πριν το φινάλε. Μία νίκη (Βάσκο 2-0) και δύο λευκές ισοπαλίες, με την Βιτόρια και την Πόντε Πρέτα για την Οπεράριο, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Λευκή ισοπαλία στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Ναούτικο.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, καθώς από τη μία πλευρά υπάρχει η πρωτοπόρος και αήττητη Ναούτικο και από την άλλη η σκληροτράχηλη Οπεράριο, που είναι ταυτόχρονα και η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που έχει μηδέν παθητικό εκτός έδρας. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 16 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x