ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Euro2020: Βέλγιο- Ιταλία

Euro2020: Βέλγιο- Ιταλία
Spread the love

Στο Μόναχο διεξάγεται για πολλούς με βάση την δυναμική των δυο εθνικών ομάδων ένας πρόωρος τελικός ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ιταλία.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” πέρασαν στα προημιτελικά για 2η συνεχόμενη φορά σε τελική φάση Euro και ευελπιστούν να μην έχουν την ίδια τύχη όπως το 2016 όταν τους είχε πετάξει εκτός διοργάνωσης τότε η Ουαλία του Γκάρεθ Μπέιλ με ήττα 3-1.

Μπορεί να μην πείθουν αλλά στο τρέχον τουρνουά όσο νικάνε προχωράνε και αυτό συνέβη στον περασμένο γύρο όταν επικράτησαν με 1-0 της Πορτογαλίας χάρη σε ένα πολύ ωραίο γκολ από τον Θόργκαν Αζάρ.

Ωστόσο κανείς μας δεν πρέπει να παραγνωρίζει και να ξεχνάει πως στην επανάληψη υπέφερε από τους πρωταθλητές Ευρώπης για να φτάσει απόψε να διεκδικεί την πρόκριση στα ημιτελικά απέναντι στην Σκουάντρα Ατζούρα.

Την ίδια ώρα το σενάριο για τις απουσίες των : Ντε Μπρούινε- Εντέν Αζάρ από τον αποψινό προημιτελικό συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερες πιθανότητες όσο πλησιάζουμε προς την σέντρα του αγώνα.

Σε αυτό το σενάριο θα δούμε το “3-4-2-1” με τον Καράσκο δίπλα στον Μέρτενς ως δίδυμο μπροστά από τον Λουκάκου που θα ηγηθεί στο “9” με τον Βίντσελ και τον Τίλεμανς στον άξονα της μεσαίας γραμμής, φουλ- μπακ χαφ τους: Μενιέ- Θόργκαν Αζάρ και αμυντική τριπλέτα τους: Βερτόνγκεν- Αλντεβάιρελντ και τον Βερμάλεν μπροστά από τον Κουρτουά.

Η Σκουάντρα Ατζούρα με το αήττητο της να φτάνει στα 31 παιχνίδια σε 90λεπτο σε όλες τις διοργανώσεις , εκ των οποίων οι 26 είναι νίκες, μπαίνει στον αποψινό προημιτελικό για 4η σερί φορά στην ιστορία της και μένει να δούμε εάν το … παραλίγο πάθημα από τους Αυστριακούς στον περασμένο γύρο τους έγινε μάθημα.

Το γκολ που δέχτηκαν από την Αυστρία στο 114ο λεπτό της παράτασης σταμάτησε ένα σερί 19 ωρών και 28 λεπτών που έτρεχαν οι Ιταλοί σε όλες τις διοργανώσεις ενώ την ίδια ώρα η τελευταία τους ήττα χρονολογείται από τον Σεπτέμβριο του 201θ με θύτη την Πορτογαλία στο Nations League.

Δεν αλλάζει το “4-3-3” ενώ αναφορικά στα πρόσωπα λογικά θα δούμε τον Κιελίνι να επιστρέφει στην “καρδιά” των μετόπισθεν δίπλα στον Μπονούτσι ενώ στα χαφ διατηρείται παρά τις πολλές ενστάσεις κόσμου και ΜΜΕ ο Βεράτι αντί του Λοκατέλι και στην επίθεση ο Κιέζα θα παίξει βασικός αντί του Μπεράρντι.

Προϊστορία: Η Ιταλία έχει κερδίσει στα 3/4 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια σε major διοργανώσεις μετρώντας και μια ισοπαλία.

* Οι τρεις πιο πρόσφατοι προημιτελικοί της Ιταλίας ( 2008 ήττα από την Ισπανία, 2012 νίκη επί της Αγγλίας και 2016 ήττα από την Γερμανία ) έχουν κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι. Δεν θα αποκλείσω το ενδεχόμενο να δούμε απόψε ένα “καρέ”. Το Χ” σε απόδοση 3,12 με καλύπτει με το ανάλογο ρίσκο βέβαια.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x