ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Euro2020

Euro2020: Ελβετία- Ισπανία

Euro2020:  Ελβετία- Ισπανία
Spread the love

Στην Αγία Πετρούπολη η Ελβετία “πρωτάρα” στην φάση των “8” στην τελική φάση ενός Euro αντιμετωπίζει την – τρεις φορές -κάτοχο του θεσμού Ισπανία η οποία λογίζεται από τους μπουκ ως το 3ο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και βρίσκεται στα προημιτελικά για πρώτη φορά από το 2012 και τα χρόνια της παντοκρατορίας της.

Η Ελβετία βρίσκεται για “παρθενική” φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και όπως είναι φυσικό με την ψυχολογία των παικτών στα ύψη μετά την επική πρόκριση εις βάρος της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γαλλίας την Δευτέρα το βράδυ.

Ο Πέτκοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσάκα ο οποίος αναδείχθηκε MVP κόντρα στην Γαλλία αλλά είναι τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες ενώ δεν θα αλλάξει το κλασικό “3-5-2” με αμυντική τριπλέτα μπροστά από τον Ζόμερ τους: Ακάντζι- Ρικάρντο Ροντρίγκεζ και τον Ελβέντι ενώ μπροστά θα ξεκινήσουν ο Εμπολό με τον Σεφέροβιτς και στο “10” ο Σακίρι.

Ο Ζακάρια της Γκλάντμπαχ αναμένεται να πλαισιώσει τον Φρόιερ της Αταλάντα στον άξονα της μεσαία γραμμής με τους: Εμπαμπού- Ζούμπερ ως φουλ- μπακ.

Η Ισπανία τα χρειάστηκε κόντρα στην Κροατία αφού υπέταξε τους φιναλίστ του πρόσφατου Μουντιάλ στην παράταση με 5-3 και ενώ στην κανονική διάρκεια του αγώνα βρέθηκε να χάνει με ένα απίθανο αυτογκολ του Σιμόν , το γύρισε προσωρινά με 3-1 για να δεχτεί δυο γκολ στο φινάλε από τους ψυχωμένους Κροάτες και να οδηγηθεί με δραματικό τρόπο το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί πιο “φρέσκια” η ομάδα του Λουίς Ενρίκε με περισσότερες ποιοτικές λύσεις το “καθάρισε” χάρη σε τέρματα των: Μοράτα- Ογιαρθάμπαλ.

Δεν αλλάζει το “4-3-3” με τον Ζόρντι Άλμοα να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας , τον Αθπιλικουέτα δεξιά και τους: Λαπόρτ- Γκαρθία ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή οι: Μπουσκέτς, Κόκε και ο Ρόδρι και μπροστά οι: Μοράτα, Σαράμπια και ο Φεράν Τόρες.

Προϊστορία: Η Ισπανία έχει χάσει μόλις 1/22 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στην Ελβετία , εκ των οποίων οι 16 είναι νίκες, και αυτή ή ήττα ήλθε στο Μουντιάλ του 2010 στην Νότιο Αφρική.

* Η Ισπανία έχει καταγράψει 73,4% μέσο όρο κατοχή μπάλας σε αυτό το τουρνουά και 89,5 σωστές μεταβιβάσεις. Δεν αναμένω να αλλάξει στιλ παιχνιδιού τώρα.

Η Ελβετία έχει σκοράρει από 3 γκολ σε κάθε 90λεπτο στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της ενώ πριν δεν είχε πετύχει πάνω από δυο σε κανένα από τα 15 τελευταία. Στον αντίποδα δέχεται τέρμα ή τέρματα και στα τέσσερα μέχρι τώρα παιχνίδια της στην διοργάνωση. Το Goal στο 1,85. Στα ειδικά στοιχήματα στην ίδια απόδοση βρίσκω να έχει περισσότερες κίτρινες κάρτες η Ελβετία ενώ σε combo έχω επιλέξει το Goal μαζί με Over 0,5 στο ημίχρονο και να βρει δίχτυα ο Μοράτα σε απόδοση που “αγγίζει” το 5.00.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x