Spread the love

Ο πρώτος τελικός για την Ελλάδα έφτασε, με την Εθνική μας να κοντράρεται με την Τουρκία (4/7, 2:35) για μια θέση στον τελικό του Προολυμπιακού του Καναδά.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ των τελευταίων ετών και έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στον Καναδά, ανεβάζοντας την ταχύτητα στο παιχνίδι της και πηγαίνοντας σε πολλά τρίποντα, που έχουν ως αποτέλεσμα να πηγαίνουν και σταθερά ψηλά τα ματς της.

Προσωπικά είναι εξαιρετικά αισιόδοξος μετά από αυτά που έχω δει από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και θεωρώ πως τουλάχιστον το εμπόδιο της Τουρκίας θα το περάσει.

Έτσι λοιπόν, η πρώτη πρόταση θα είναι η νίκη της Εθνικής μας, με την απόδοση να είναι στο 2.33, νούμερο που μπορεί να μας δώσει και ένα πολύ καλό κας άουτ πριν το τέλος του ματς.

Πρόταση 2 με απόδοση 2.33

Πάμε τώρα στα ειδικά και ας ξεκινήσουμε με τον Κώστα Σλούκα. Ο “Σλούκι Λουκ” είναι σε τρομερή κατάσταση και αποτελεί, μαζί με τον Νικ Καλάθη τους δύο ηγέτες τις Εθνικής μας.

Το λάιν του στο σκοράρισμα είναι στους 13,5 πόντους και το Όβερ είναι εξαιρετική επιλογή, με την απόδοση να βρίσκεται στο 1.85.

Πρόταση Σλούκας Όβερ 13,5 πόντοι με απόδοση 1.85

Τέλος, πάμε στον Γιώργο Παπαγιάννη και τα ριμπάουντ του. Ο Έλληνας γίγαντας θα πάρει χρόνο απέναντι στον Σανλί και η λογική λέει ότι θα του βάλει δύσκολα, αλλά και θα καθαρίσει τον… αέρα.

Έτσι, με το λάιν στα ριμπάουντ να είναι στα 5,5, το Όβερ θα είναι και εδώ η επιλογή μας.

Πρόταση Παπαγιάννης Όβερ 5,5 ριμπάουντ με απόδοση 1.85

(Visited 18 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x