ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Γκουαρανί – Μπρούσκε

Βραζιλία Β΄: Γκουαρανί – Μπρούσκε
Spread the love

Στο «Μπρίνκο Ντε Ούρο» της Καμπίνας, το ματς που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας, βρίσκοντας την τοπική Γκουαρανί, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς και τη νεοφώτιστη Μπρούσκε στην 6η με τρεις περισσότερους.

Τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο για την Γκουαρανί, με επιτυχία πάντως το 3-3 της περασμένης εβδομάδας στο Μπέλο Οριζόντε με τη «μεγάλη» Κρουζέιρο, σε ένα ματς μάλιστα, στο οποίο βάσεις της εικόνας της στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Καμπίνας θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο. Μπροστά στο σκορ η Γκουαρανί στο ματς στο Μπέλο Οριζόντε με την Κρουζέιρο στο πέμπτο μόλις λεπτό, με κεφαλιά του Μπρούνο Σάβιο, βλέποντας όμως στην συνέχεια τη «μεγάλη» αντίπαλο να ανατρέπει την κατάσταση στο είκοσι δύο. Ο Μπρούνο Σάβιο ο σκόρερ και του 2-2 για την Γκουαρανί, με εκτός περιοχής σουτ στο τριάντα ένα, αλλά το προβάδισμα και πάλι στην Κρουζέιρο στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄). Αλλαγή σκηνικού πάντως στην επανάληψη, με την Γκουαρανί να παίρνει τα ηνία του ματς, βλέποντας την ομάδα της Καμπίνας όχι μόνο να ισοφαρίζει αρχικά με ένα εντυπωσιακό, εντός περιοχής ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ρέζις στο εξήντα εννέα, αλλά να έχει στην συνέχεια ευκαιρίες για την ανατροπή. Μία νίκη (Πόντε Πρέτα 1-0), μία ισοπαλία (Βιτόρια 1-1) και δύο ήττες (Ναούτικο 1-3, Κοριτίμπα 0-2) για την Γκουαρανί, σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπρίνκο Ντε Ούρο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, επικράτηση με 1-0 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας τη Μπραζίλ Πελότας, με το οποίο η Μπρούσκε επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Στην 6η θέση μάλιστα του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας την ευκαιρία με νέο τρίποντο σήμερα, να βρεθεί, έστω και οριακά, στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με τη Μπραζίλ Πελότας, περισσότερες πάντως και πιο σημαντικές για τη Μπρούσκε, η οποία άνοιξε τελικά το σκορ στο πεντηκοστό έβδομο λεπτό, με μια περίτεχνη κεφαλιά του Εντού (φωτό). Χωρίς ιδιαίτερο κίνδυνο μάλιστα η Μπρούσκε στο τελευταίο ημίωρο, καθώς η Μπραζίλ Πελότας απείλησε με μόλις δύο μακρινά σουτ. Δύο νίκες (Λοντρίνα 1-0, Αβαΐ 2-1) και ισάριθμες ήττες (Βιτόρια 1-3, Βάσκο 1-2) για τη Μπρούσκε, σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Γκουαρανί.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο ισάξιων και ταυτόχρονα απρόβλεπτων το τελευταίο διάστημα ομάδων.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x