ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Προγκρέσο – Πλάσα Κολόνια

Ουρουγουάη: Προγκρέσο – Πλάσα Κολόνια
Spread the love

Στο «Πάρκε Άμπραχαμ Παλαντίνο» του Μοντεβιδέο το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Προγκρέσο να έρχεται από την πρώτη της νίκη στο φετινό Απερτούρα, την στιγμή που με τρίποντο η Πλάσα Κολόνια θα πιάσει στην κορυφή της Νασιονάλ, η οποία επικράτησε 2-0 στο χθεσινό ντέρμπι της «μισητής» Πενιαρόλ.

Επικράτηση με 4-2 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Σουντ Αμέρικα, βλέποντας την Προγκρέσο να σπάει το ρόδι ή να πανηγυρίζει αν προτιμάτε, το πρώτο της τρίποντο στο φετινό Απερτούρα. Προβάδισμα τριών τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο για την Προγκρέσο, η οποία χαλάρωσε πάντως μετά το 4-0 του πεντηκοστού δεύτερου λεπτού, χωρίς όμως να κινδυνέψει περισσότερο, παρά τα δύο γκολ που πέτυχε η αντίπαλο της. Μία ισοπαλία (Σέρο Λάργκο 0-0) και δύο ήττες (Νασιονάλ 1-3, Λίβερπουλ Μοντεβιδέο 1-3) για την Προγκρέσο, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, τρία σερί τρίποντα για την Πλάσα Κολόνια μέχρι την εντός έδρας μονομαχία της την περασμένη εβδομάδα με την Σέρο Λάργκο, εκεί πάντως, όπου το 1-1 με την αντίπαλο της, όχι μόνο έβαλε τέλος στο νικηφόρο της σερί, αλλά την «πλήγωσε» βαθμολογικά, καθώς έχασε την ευκαιρία να βάλει πλάτη τη Νασιονάλ. Είχαν προηγηθεί, το εκτός 2-1 σε βάρος της νεοφώτιστης Σερίτο, η επικράτηση με το ίδιο σκορ φιλοξενώντας τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο και το 1-0 στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο. Τρεις νίκες (Βίγια Εσπανιόλα 3-1, Σερίτο 2-1, Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο 1-0) και μία ισοπαλία (Πενιαρόλ 0-0) για την Πλάσα Κολόνια, σε τέσσερα ματς στο Απερτούρα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Προγκρέσο, μία για την Πλάσα Κολόνια και τέσσερις ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Πάρκε Άμπραχαμ Παλαντίνο».

Επιλογή ρίσκου το «διπλό», ποντάροντας στο momentum, στο καλό εκτός έδρας ρεκόρ αλλά και το κίνητρο κορυφής της Πλάσα Κολόνια.

Εκτίμηση:  2

(Visited 22 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x