ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

MLS: Γκάλαξι – Ντάλας

MLS:  Γκάλαξι – Ντάλας
Spread the love

Στην Καλιφόρνια οι Γκάλαξι υποδέχεται το Ντάλας σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες μετά την πρόσφατη εντός έδρας ήττα από το Κάνσας ( 0-2) για να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή.

Οι παίκτες του Γκρεγκ Βάνεϊ έχουν κερδίσει στα 7/11 παιχνίδια τους από την εκκίνηση του πρωταθλήματος ενώ εντός έδρας το αντίστοιχο ρεκόρ τους είναι 4-0-2 και οι ήττες έχουν έλθει από το Σιάτλ και το Κάνσας που στην παρούσα φάση βρίσκονται στην 2η και την 1η θέση αντίστοιχα στην βαθμολογία της Δύσης.

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν μια μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα αφού είναι χαρακτηριστικό πως έχουν κερδίσει μόλις σε 2/11 παιχνίδια τους και μοιραία βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα στην Δύση.

Ωστόσο οι πέντε ισοπαλίες που αριθμούν επίσης τους κρατάνε σε μια επαφή βαθμολογικά με την 7η, τελευταία θέση που οδηγεί στα μπαράζ, που είναι το -4.

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για μια ομάδα που εκτός έδρας αριθμεί μόνο ήττες και στις τέσσερις φετινές “εξόδους” τους.

Προϊστορία: Οι Γκάλαξι έχουν χάσει στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στους Τεξανούς.

* Οι γηπεδούχοι έχουν άσχημη παράδοση απέναντι στο Ντάλας και αρκετές απουσίες. Ωστόσο επιστρέφει ο Τσιτσαρίτο στο “9” που είναι σημείο αναφοράς στην επίθεση του L.A.

Η επιλογή μου εδώ θα είναι σε combo το Over 2,5 μαζί με το Goal σε απόδοση 1,78.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x