ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

MLS: Νιου Ίνγκλαντ- Τορόντο

MLS: Νιου Ίνγκλαντ- Τορόντο
Spread the love

Στην Μασαχουσέτη η πρωτοπόρος Νιου Ίνγκλαντ υποδέχεται το απογοητευτικό και απογοητευμένο Τορόντο το οποίο ακόμη δεν έχει συνέλθει από την 7άρα που δέχτηκε στην πρωτεύουσα από την Ουάσινγκτον την περασμένη αγωνιστική και είχε ως συνέπεια όχι μόνο να παραμείνει καθηλωμένο στην τελευταία θέση του πίνακα στην Ανατολική περιφέρεια αλλά και να διώξει τον τεχνικό Κρις Άρμας.

Οι “επαναστάτες” αν και προηγήθηκαν με 2-0 της Κρου μέσα στο Οχάιο τελικά έφυγαν από εκεί με τον βαθμό της ισοπαλίας και έτσι συμπλήρωσαν μόλις έναν βαθμό στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια τους εκτός έδρας αλλά παρέμειναν στην κορυφή με μια διαφορά + 3 από το 2ο Ορλάντο.

Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω της πολύ καλής συγκομιδής που έχουν στα εντός έδρας παιχνίδια τους όπου μετράνε το απόλυτο σε νίκες ( 5/5) από την εκκίνηση του πρωταθλήματος με τέρματα: 10-4.

Οι Καναδοί γνώρισαν την συντριβή με 1-7 από την Ουάσινγκτον και έτσι συμπλήρωσαν έξι διαδοχικές ήττες με αποτέλεσμα να βρίσκονται καθηλωμένοι στον πάτο της βαθμολογίας με συγκομιδή μόλις 5 βαθμούς σε 11 αγώνες.

Μάλιστα τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα με αποκορύφωμα την συντριβή από τους “πρωτευουσιάνους” έφεραν και την απόλυση του Κρις Άρμας από τον πάγκο της ομάδας.

Προϊστορία: Το Τορόντο είναι αήττητο στις πέντε πιο πρόσφατες “επισκέψεις” του στην Μασαχουσέτη.

* Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους μετράνε 5/5 μέσα στο 2021 για το MLS ενώ την ίδια ώρα οι Καναδοί έχουν χάσει και στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός έδρας και βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση. Ο Άσος σε combo με το Over 2,5 έχει απόδοση 1,95 και θα τον τιμήσω.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 16 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x