ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Αβαΐ – Κονφιάνσα

Βραζιλία Β΄: Αβαΐ – Κονφιάνσα
Spread the love

Αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών για την Αβαΐ, με την ομάδα της Φλοριανόπολις όμως χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ μόλις ένας βαθμός για την Κονφιάνσα μακριά από το γήπεδο της, με την ομάδα του Αρακαζού οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών όπως προαναφέρθηκε για την Αβαΐ, καθώς το 0-0 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Πόντε Πρέτα διαδέχθηκε το 1-0 φιλοξενώντας την Κλαμπ Ρεγκάτας, το εκτός 3-1 σε βάρος της Λοντρίνα και το εντός 1-1 με τη Μποταφόγκο. Κυρίαρχος και με πολλές ευκαιρίες η Πόντε Πρέτα στο μεταξύ τους ματς, στο οποίο η Αβαΐ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από τον ένα βαθμό και στο οποίο η ομάδα της Φλοριανόπολις είχε κορυφαίο τον γκολκίπερ Γκλέντσον. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα για την Αβαΐ, σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα στο «Ρεσακάντα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Ισοπαλία με 1-1 για την Κονφιάνσα την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Βιτόρια, με την ομάδα του Αρακαζού χωρίς νίκη πλέον για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική και στο +1 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη. Μπροστά στο σκορ η Κονφιάνσα στο ματς με την Βιτόρια στο έβδομο μόλις λεπτό, με κοντινή κεφαλιά του Ντανιέλ Πένια, με τους φιλοξενούμενους όμως κυρίαρχους στην συνέχεια στο πρώτο ημίχρονο και με πολλές ευκαιρίες πριν έρθει το 1-1 στο τριάντα πέντε. Αλλαγή σκηνικού πάντως στην επανάληψη, καθώς η Κονφιάνσα πήρε τα ηνία του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε κάποιο ή κάποια γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες για την Κονφιάνσα, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Αρακαζού, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για την Αβαΐ στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό για την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κονφιάνσα.

Απρόβλεπτη ως ομάδα η Αβαΐ, παραμένοντας πάντως υπολογίσιμη, ειδικά στο «Ρεσακάντα», έχοντας σήμερα έστω και ελαφρύ προβάδισμα απέναντι στην φοβική μακριά από το γήπεδο της Κονφιάνσα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 19 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x