ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γκολντ Καπ: Σουρινάμ – Κόστα Ρίκα

Γκολντ Καπ: Σουρινάμ – Κόστα Ρίκα
Spread the love

Στο Ορλάντο το δεύτερο χρονικά ματς της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, με το Σουρινάμ να έρχεται από το 0-2 της πρεμιέρας από την Τζαμάικα και την Κόστα Ρίκα από το 3-1 σε βάρος της Γουαδελούπης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι 16 ομάδες που συμμετέχουν χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων, όπου την πρόκριση στα προημιτελικά θα πάρουν οι δύο πρώτες. Στον 1ο όμιλο μετέχουν το Μεξικό, το Τρινιντάντ, το Σαλβαδόρ και η Γουατεμάλα, η οποία κλήθηκε την τελευταία σχεδόν στιγμή, καθώς το Κουρασάο αποχώρησε λόγω πολλών κρουσμάτων COVID-19. Στον 2ο όμιλο η ομάδα του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών είναι τα φαβορί, απέναντι στη Μαρτινικά και την Αϊτή, οι ομάδες του 3ου προαναφέρθηκαν, ενώ στον 4ο μετέχουν το καλεσμένο Κατάρ, η Ονδούρα, ο Παναμάς και η Γρενάδα.

Ήττα με 0-2 όπως προαναφέρθηκε στην πρεμιέρα του Γκολντ Καπ για την ομάδα του Σουρινάμ, η οποία παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της, «πλήρωσε» την απειρία της στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα, δύο γκολ για την Τζαμάικα στο έκτο και το εικοστό πέμπτο λεπτό, με το Σουρινάμ του «γνωστού» μας από τον ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ,  να παίρνει στην συνέχεια τα ηνία του ματς, αλλά να μη μπορεί, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, να μειώσει τουλάχιστον το σκορ, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Στην αντίπερα όχθη, 3-1 σε βάρος της Γουαδελούπης, βλέποντας την Κόστα Ρίκα να κάνει τα απολύτως απαραίτητα και να επιβεβαιώνει σχετικά εύκολα τον τίτλο του φαβορί. Ένα τραγικό λάθος του γκολκίπερ της Γουαδελούπης, αυτό που έδωσε την ευκαιρία στον Κάμπελ να ανοίξει το σκορ στο έκτο μόλις λεπτό, ενώ το 2-0 με κοντινό πλασέ του Λάσιτερ στο είκοσι ένα. Η μείωση του σκορ ακολούθως, κόντρα στην ροή του αγώνα, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄), με την Κόστα Ρίκα όμως να εκμεταλλεύεται στην συνέχεια το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο πενήντα τέσσερα, «καθαρίζοντας» στο εβδομήντα με κοντινό πλασέ του Μπόρζες.

Προϊστορία: Το σημερινό, είναι το πρώτο επίσημο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία σε ουδέτερη έδρα.

Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, από την στιγμή που η τιμή που συνοδεύει το φαβορί του ματς, δεν έχει καμία απολύτως αξία.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x