ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Οπεράριο – Κοριτίμπα  

Βραζιλία Β΄: Οπεράριο – Κοριτίμπα  
Spread the love

Μίνι ντέρμπι της περιφέρειας Παραναένσε, με την Οπεράριο, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 11η θέση και το -5 από την πρώτη τετράδα και την Κοριτίμπα στην 2η και σε απόσταση πέντε βαθμών από την κορυφή, αλλά και με δύο ματς λιγότερα από την πρωτοπόρο Ναούτικο.

Δύο συνεχόμενες ήττες για την Οπεράριο, η οποία μετά το 0-2 αρχικά φιλοξενώντας την CSA και το 0-1 στην συνέχεια της προηγούμενης αγωνιστικής στο «Ρεσακάντα» της Φλοριανόπολις από την τοπική Αβαΐ, «υποχώρησε» στην 11η θέση και στο -5 όπως προαναφέρθηκε από την πρώτη τετράδα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς στην έδρα της Αβαΐ, η οποία αποδείχθηκε τελικά πιο αποτελεσματική, καθώς κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα, δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες για την Οπεράριο, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Περνώντας στην σημερινή της αντίπαλο, αήττητο δέκα αγωνιστικών για την Κοριτίμπα, μετά και το εντός 1-1 της περασμένης εβδομάδας με την Κλαμπ Ρεγκάτας, το οποίο πάντως έδωσε την ευκαιρία στη Ναούτικο να αυξήσει την απόσταση που τις χωρίζει στους πέντε βαθμούς. Στην 2η θέση πάντως η Ναούτικο και με πλεονέκτημα πως έχει δύο ματς λιγότερα, τόσο από τη Ναούτικο, όσο και τους διώκτες της, την Γκοϊάς (+2), την Γκουαρανί (+2) και την Βάσκο (+3), οι οποίες βρίσκονται στην 3η, στην 4η και την 5η αντίστοιχα. Ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές στο ματς με την Κλαμπ Ρεγκάτας, στο οποίο η Κοριτίμπα άνοιξε το σκορ στο τριάντα και στο οποίο όμως έπαιξε με την φωτιά, καθώς η αδυναμία της να φτάσει στο 2-0 έφερε και την «τιμωρία» της, επτά λεπτά πριν το φινάλε. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα για την Κοριτίμπα, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Κόουτο Περέιρα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Οπεράριο, μία για την Κοριτίμπα και τέσσερις ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Τζερμάνο Κρούγκερ» της Πόντα Γκρόσα, σε όλες τις διοργανώσεις (2η κατηγορία, τοπικό πρωτάθλημα Παραναένσε).

Μίνι ντέρμπι της περιφέρειας Παραναένσε, στο οποίο η Οπεράριο θα προσπαθήσει, λογικά, όχι μόνο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αλλά και να σταματήσει και για λόγους γοήτρου το σερί της Κοριτίμπα. Δε μπλέκω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x